|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:38 am
Ozzwald SERAFIN-WAMPIRE Sei chan Ozzwald SERAFIN-WAMPIRE Sei chan *Rzuca fotelem w Serafina*A masz, zboczeńcu domokun ale ja o niczym nie myslałem ( wtedy blaugh ) a cio się stało? bo tak wybiurczo czytam... Chciał mnie ogrzać stare bo zimno jej było a czym...? nad odpowiedzią powarznie się zastanów.. Nyu.*Przytula Ozziego i z zaciekawieniem sie przysłuchuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:39 am
Cirilla jeeeeeej, tloszke mi nudno, ide na trampoline *wybiega z meliny* zaczekaj *biegne za tobą*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Falcone Kukus Delein Uber.Zer0 E tam Katka - spokojnie , jak się martwisz to zajrzyj na fotki mojej wysoce niereprezentatywnej mordy xd Oj ludzie ja nie mogę...z was tak ziele samokrytyką, że aż równowagę tracę... te te te... nie uogoolniaj... ja mam śliczny profil... zwłaszcza z boku blaugh ciałko też mam zajebiste i bajerka jest... więc mnie tu nie mieszaj z samokrytycznym motłochem domokun ja jestem strasznie smokrytyczny sad a ja realista... fajniutki jestem... dupecki na mnie lecą jak muchy na gówno [kocham to poroownanie]... pani scentografka powiedziała że śliczny jestem chłopiec i żyłki też mam marzenie narkomana... więc nie mam powodoow do samokrytyki... no może moogłbym trocę ciałka nabrać i nos bym sobie zamontował o innej kwadraturze ale poza tym jestem ZA_JE_BY_STY wink yyyy........ no to sie nazywa postawa godna podziwu sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Lorak EEEEEEEEEEEE dobra w tym momęcie wysiadam biggrin no tak ..ide poplakać w katek !!! niech mnie przytuli ktoś .... !!! przytuliłabym ale boje sie omegi >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:40 am
Cirilla BeeWolf Lorak EEEEEEEEEEEE dobra w tym momęcie wysiadam biggrin no tak ..ide poplakać w katek !!! niech mnie przytuli ktoś .... !!! przytuliłabym ale boje sie omegi >.> Ja cię przytulę ! *wyjmuje imadło*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:41 am
SERAFIN-WAMPIRE Cirilla jeeeeeej, tloszke mi nudno, ide na trampoline *wybiega z meliny* zaczekaj *biegne za tobą* a ty nie masz czegos do załatwienia? *patrzy wymownie na Ozziego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SERAFIN-WAMPIRE przytuleniem sie niczym więcej za kogo mie bierzesz jeszcze nie wiem za kogo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:42 am
Kukus Falcone Kukus Delein Uber.Zer0 E tam Katka - spokojnie , jak się martwisz to zajrzyj na fotki mojej wysoce niereprezentatywnej mordy xd Oj ludzie ja nie mogę...z was tak ziele samokrytyką, że aż równowagę tracę... te te te... nie uogoolniaj... ja mam śliczny profil... zwłaszcza z boku blaugh ciałko też mam zajebiste i bajerka jest... więc mnie tu nie mieszaj z samokrytycznym motłochem domokun ja jestem strasznie smokrytyczny sad a ja realista... fajniutki jestem... dupecki na mnie lecą jak muchy na gówno [kocham to poroownanie]... pani scentografka powiedziała że śliczny jestem chłopiec i żyłki też mam marzenie narkomana... więc nie mam powodoow do samokrytyki... no może moogłbym trocę ciałka nabrać i nos bym sobie zamontował o innej kwadraturze ale poza tym jestem ZA_JE_BY_STY wink Kurde jakbym słyszała mojego kumpla... *do kamery* "To ja, Przemek...jestem ZAJEBISTYYY"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald SERAFIN-WAMPIRE przytuleniem sie niczym więcej za kogo mie bierzesz jeszcze nie wiem za kogo... ... to że przez spory okres w gatkach latałem nie oznacza że myśle tylko o jednym ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald SERAFIN-WAMPIRE przytuleniem sie niczym więcej za kogo mie bierzesz jeszcze nie wiem za kogo... Nyu, uspokuj się, przecierz oberwał juz fotelem*Przytula i całuje Ozziego* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:43 am
Cirilla BeeWolf Lorak EEEEEEEEEEEE dobra w tym momęcie wysiadam biggrin no tak ..ide poplakać w katek !!! niech mnie przytuli ktoś .... !!! przytuliłabym ale boje sie omegi >.> Gdzie jest OMI heart crying ..... JEst taka kochana i sie babcia opiekuje 0 ty mnie tym imadłem nie przytulaj !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:43 am
jak sie spotkamy to zobaczymy czy bedziesz chcial przytulasa twisted kurcze gaia mi weszla w krew przez Lethiel jak tylko kogos spotkam to odrazu przytulas leci albo dwa sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:44 am
Sei chan Ozzwald SERAFIN-WAMPIRE przytuleniem sie niczym więcej za kogo mie bierzesz jeszcze nie wiem za kogo... Nyu, uspokuj się, przecierz oberwał juz fotelem*Przytula i całuje Ozziego* heart nie słucaj jej ! nie słuchaj jej ! *dalej patrzy rozwalony na fotelu zajadając pop-corn*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:44 am
SERAFIN-WAMPIRE ... to że przez spory okres w gatkach latałem nie oznacza że myśle tylko o jednym .. *z uśmiechem na twarzy* to oczym ty myślisz... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|