|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 11:26 am
Omega Sun Lethiel Jaswinder Leth to twoj kotek w sigu? Predatorek? mhm mrgreen heart *dumna ze swojego Cuda* Twis.. ale.. bo.. on prosi o wiecej papu crying kot moze zjesc tyle ile wazy 3nodding rofl to Asia niedlugo zbankrutuje xd xd xd xd As czemu nie... sad twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 11:26 am
Terrorystka Frania Irinn Terrorystka Frania *bach w nia stroikiem* domokun ceść ^^" *wywala sie* a to ca co cholercia? eek xp a ni wiem mrgreen tak no... z sympatii mrgreen hm... jak Ty tak sympatie wyrazasz to ja sie chyba boje o tego komu milosc bedziesz wyrazac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 11:27 am
Omega Sun Lethiel Jaswinder Leth to twoj kotek w sigu? Predatorek? mhm mrgreen heart *dumna ze swojego Cuda* Twis.. ale.. bo.. on prosi o wiecej papu crying kot moze zjesc tyle ile wazy 3nodding O.o .. duzio papu dla Malenstwa !!!! 4laugh 4laugh 4laugh moni.. juz ci mowilam czemu nie.. i nie bede sie powtarzac evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 11:27 am
Kagaio działą wam wymiana robali? ktredy...wchodzisz...do...sklepu... znaczy..."z miasta" czy my"gaia"=> shops? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 11:28 am
Lethiel Omega Sun Lethiel Jaswinder Leth to twoj kotek w sigu? Predatorek? mhm mrgreen heart *dumna ze swojego Cuda* Twis.. ale.. bo.. on prosi o wiecej papu crying kot moze zjesc tyle ile wazy 3nodding O.o .. duzio papu dla Malenstwa !!!! 4laugh 4laugh 4laugh moni.. juz ci mowilam czemu nie.. i nie bede sie powtarzac evil uwielbiam jak sie denerwujesz :* rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted xd mraur heart rofl rofl rofl rofl rofl lol twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 11:29 am
nowe zdiecia na galerii ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 11:29 am
Lethiel jak juz wspominalam.. NIE =,= ajajaj... dziecię aleś ty niezdecydowana ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 11:30 am
Lethiel O.o .. duzio papu dla Malenstwa !!!! 4laugh 4laugh 4laugh moni.. juz ci mowilam czemu nie.. i nie bede sie powtarzac evil lepiej mu dawaj male porcje ale czesto- wtedy sie nie utuczy az tak bardzo i nie rozchoruje 3nodding Moje kiciusie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 11:30 am
Twisted_Exile Kagaio działą wam wymiana robali? ktredy...wchodzisz...do...sklepu... znaczy..."z miasta" czy my"gaia"=> shops? twisted z miasta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 11:32 am
Omega Sun Lethiel O.o .. duzio papu dla Malenstwa !!!! 4laugh 4laugh 4laugh moni.. juz ci mowilam czemu nie.. i nie bede sie powtarzac evil lepiej mu dawaj male porcje ale czesto- wtedy sie nie utuczy az tak bardzo i nie rozchoruje 3nodding Moje kiciusie eek eek eek *meeega rooooooooooozplyyyyyyyyyyyyyyń*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 11:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Kagaio Twisted_Exile Kagaio działą wam wymiana robali? ktredy...wchodzisz...do...sklepu... znaczy..."z miasta" czy my"gaia"=> shops? twisted Ale ani jedno ani drugie mi nie działa jest białe tło i się nie ładuje ani u rybaka nigdzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 11:35 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 11:36 am
Lethiel eek eek eek *meeega rooooooooooozplyyyyyyyyyyyyyyń* fajne prawda smile ? ---------------------------- a teraz musze znikac 4laugh Do zobaczenia pozniej smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|