|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 11:00 am
Danthes Lethiel Moni.. a mi sklep dalej nie dziala sad .. a nie chce mi sie koledowac po townsach :/ ja kolendowałem i też lipa - miki mi mowi że couldn't save "/ nakopac dziada !!!! scream heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 11:00 am
Omega Sun Twisted_Exile sweatdrop mikolaj tez nie dziala i nie mam zeilonego pojecia skad juz ktos ma prezenty stare twisted moze to jakis stary prezent byl.. albo wzrok juz nie ten Twistusiu wink cry to tegoroczny nawet bylo napisane (1 of cool 2k5 nie zebym siala zamet w gildi...nnie bez kitu widzialam prezen a pozatym na Q&A tez juz sa topici ze widziano prezenty 3nodding mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 11:01 am
Twisted_Exile Lethiel Twis.. nie kocilla tylko moje cudne male kochane kociatko !!! scream heart i zadnego spania w sylwestra =,=.. i pieprzenia o kolach scream scream scream gonk gonk ratuj sie kto moze Asia sie zdenerwowala gonk ale ja bede kolem niczym wiecej cry twisted *patrzy na nia jak na powolny bankomat* ja ci dobrze radze.. ni zaczynaj !!! nie bedziesz zadnym kolem !!!!! gonk domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 11:02 am
Twisted_Exile Lethiel Twis.. nie kocilla tylko moje cudne male kochane kociatko !!! scream heart i zadnego spania w sylwestra =,=.. i pieprzenia o kolach scream scream scream gonk gonk ratuj sie kto moze Asia sie zdenerwowala gonk ale ja bede kolem niczym wiecej cry twisted KOCILLA *hahahahaha* *turla sie po podłodze ze smiechu* kocilllla hahahaha xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 11:02 am
Lethiel nakopac dziada !!!! scream heart jakby mi kto dał szpade to bym mu takiej lekcji udzielił żeby do śmierci zapamiętał
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 11:03 am
Lethiel Twisted_Exile Lethiel Twis.. nie kocilla tylko moje cudne male kochane kociatko !!! scream heart i zadnego spania w sylwestra =,=.. i pieprzenia o kolach scream scream scream gonk gonk ratuj sie kto moze Asia sie zdenerwowala gonk ale ja bede kolem niczym wiecej cry twisted *patrzy na nia jak na powolny bankomat* ja ci dobrze radze.. ni zaczynaj !!! nie bedziesz zadnym kolem !!!!! gonk domokun gonk a niby czym bede stare zabawka dla kocilli blaugh rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 11:03 am
oho, znalazlam wejcie w aparacie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 11:04 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 11:05 am
~~lena-undesaid~~ oho, znalazlam wejcie w aparacie mrgreen mrgreen to dzieki mnie! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 11:06 am
~~lena-undesaid~~ oho, znalazlam wejcie w aparacie mrgreen hahahahaha lena jestes udana wszyscy maja presje przed mikolajem i preznetami a ta o aparcie hahahaha xd xd xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 11:06 am
jeju mieli tyle czasu aby event przygotować xd byłem pewien że o tej porze będe miał komplecik już a tu nic eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 11:07 am
muahahaha, jestem geniaaalna xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 11:07 am
hmmmm.... rolleyes *myslu myslu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 11:08 am
Terrorystka Frania Twisted_Exile Lethiel Twis.. nie kocilla tylko moje cudne male kochane kociatko !!! scream heart i zadnego spania w sylwestra =,=.. i pieprzenia o kolach scream scream scream gonk gonk ratuj sie kto moze Asia sie zdenerwowala gonk ale ja bede kolem niczym wiecej cry twisted KOCILLA *hahahahaha* *turla sie po podłodze ze smiechu* kocilllla hahahaha xd xd xd xd przestan sie smiac z mojego malenstwa !!!! xd *rzuca w nia papierkami od cuksow* hej Jas wink *przytuuuuuul* Moni..ale sylwek nie u mnie.. wiec malenstwa mojego najsliczniejszego nie masz sie co obawiac 4laugh szkoda ze nie widzialas jak wczoraj slodko atakowal choinke a potem rozszarpywal papiery po prezentach 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 11:08 am
Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ oho, znalazlam wejcie w aparacie mrgreen hahahahaha lena jestes udana wszyscy maja presje przed mikolajem i preznetami a ta o aparcie hahahaha xd xd xd xd xd xd xd no a jak xD Evil, oczywiiiście mrgreen zatraz beda fotki na galerii cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|