|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 10:50 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 10:51 am
Twisted_Exile heh zaraz bedzie pospolite ruszenie przed chwila widzialm pierwszy prezent tegoroczny na markecie xd mrgreen twisted O.o *sprawdza* sklep mi dalej nie dziala, a wiec... DO MIKOLAJAAAA!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 10:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 10:52 am
Terrorystka Frania Lethiel Terrorystka Frania Lethiel Uuuuu.. mrrrrr... a co niegrzecznego ? ;> heart leeeethiś! crying heart *tuuuuli*
witaj Mciu 4laugh heart slyszalam od wszystkowi(e)dzacego Aza o twojej przygodzie z kontem sad *glaska* bidulka cry *przytuuuuuuuuuul* kurde XD cały swiat juz wie XDDD XP
*jest głąskana i przytulana* no hmm.. mama nadzieje ze gaia sie zajmie moją sprawą.... XP miejmy nadzieje ^^' Moni.. a mi sklep dalej nie dziala sad .. a nie chce mi sie koledowac po townsach :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 10:53 am
~~lena-undesaid~~ Twisted_Exile heh zaraz bedzie pospolite ruszenie przed chwila widzialm pierwszy prezent tegoroczny na markecie xd mrgreen twisted O.o *sprawdza* sklep mi dalej nie dziala, a wiec... DO MIKOLAJAAAA!!! scream sweatdrop mikolaj tez nie dziala i nie mam zeilonego pojecia skad juz ktos ma prezenty stare twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile heh zaraz bedzie pospolite ruszenie przed chwila widzialm pierwszy prezent tegoroczny na markecie xd mrgreen twisted O.o
*idzie spiewac koledy* eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 10:54 am
~~lena-undesaid~~ Twisted_Exile heh zaraz bedzie pospolite ruszenie przed chwila widzialm pierwszy prezent tegoroczny na markecie xd mrgreen twisted O.o *sprawdza* sklep mi dalej nie dziala, a wiec... DO MIKOLAJAAAA!!! scream eeej, co jest crying nic mi nie dziala!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Terrorystka Frania Lethiel Terrorystka Frania Lethiel Uuuuu.. mrrrrr... a co niegrzecznego ? ;> heart leeeethiś! crying heart *tuuuuli*
witaj Mciu 4laugh heart slyszalam od wszystkowi(e)dzacego Aza o twojej przygodzie z kontem sad *glaska* bidulka cry *przytuuuuuuuuuul* kurde XD cały swiat juz wie XDDD XP
*jest głąskana i przytulana* no hmm.. mama nadzieje ze gaia sie zajmie moją sprawą.... XP miejmy nadzieje ^^' Moni.. a mi sklep dalej nie dziala sad .. a nie chce mi sie koledowac po townsach :/ xd ja z nudow rano odwiedzilam 200 domkow i stwierdzam ze w caigu 1,5 godziny przy DOBRYM kompie mozna 1 prezent zdobyc w miescie...wole poczekac na sklep twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Moni.. a mi sklep dalej nie dziala sad .. a nie chce mi sie koledowac po townsach :/ ja kolendowałem i też lipa - miki mi mowi że couldn't save "/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 10:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 10:57 am
Twisted_Exile sweatdrop mikolaj tez nie dziala i nie mam zeilonego pojecia skad juz ktos ma prezenty stare twisted moze to jakis stary prezent byl.. albo wzrok juz nie ten Twistusiu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 10:57 am
Danthes Lethiel Moni.. a mi sklep dalej nie dziala sad .. a nie chce mi sie koledowac po townsach :/ ja kolendowałem i też lipa - miki mi mowi że couldn't save "/ spokoj, spokoj, spokoj... tylko spokoj moze nas uratowac XD kurde, za duzo mam chyba tych pluszakow... :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 10:58 am
Lethiel Twis.. nie kocilla tylko moje cudne male kochane kociatko !!! scream heart i zadnego spania w sylwestra =,=.. i pieprzenia o kolach scream scream scream gonk gonk ratuj sie kto moze Asia sie zdenerwowala gonk ale ja bede kolem niczym wiecej cry twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|