|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 10:27 am
ok ja znikam... ;] do zobaczyska ludziska!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 10:27 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 10:29 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania blagam oszczedzcie mnie i skoncze pieprzyc o robalach! D:
*tłucze szklanke* niech sie cos dzieje do cholery! D: oho, emka sie zaczyna wkurzac mrgreen No to co, imprezka mrgreen ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 10:30 am
ale mam gitare rozstrojoną eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile xp przejedzona jestem i nie moge sie na jedzenie patrzac xp a nic ciekawego pod choinka nie znalazlam cry twisted ja tez jestem przejedzona, ale mam jeszcze luzy gdzieniegdzie mrgreen nie przejmuj sie (: sama se kup prezent ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile *zaczyna sie denerwowac* FAQ 1 STRONA twisted tak ale jest po angielsku i nie bardzo wiem o co w tym chodzi a nie mam słownika xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 10:31 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 10:31 am
Kagaio Twisted_Exile *zaczyna sie denerwowac* FAQ 1 STRONA twisted tak ale jest po angielsku i nie bardzo wiem o co w tym chodzi a nie mam słownika xp *niebezpiecznie jej drga powieka* FAQ gildiowe w polskiej gildi scream scream ! strona tam wszystko jest wytlumaczone evil twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 10:32 am
~~lena-undesaid~~ Terrorystka Frania blagam oszczedzcie mnie i skoncze pieprzyc o robalach! D:
*tłucze szklanke* niech sie cos dzieje do cholery! D: oho, emka sie zaczyna wkurzac mrgreen No to co, imprezka mrgreen ? *bierze whiskey z barku* *bach w sciane* jea! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 10:32 am
Terrorystka Frania Twisted_Exile xp przejedzona jestem i nie moge sie na jedzenie patrzac xp a nic ciekawego pod choinka nie znalazlam cry twisted ja tez jestem przejedzona, ale mam jeszcze luzy gdzieniegdzie mrgreen nie przejmuj sie (: sama se kup prezent ;D cool przepije wszystko za kase ktora dostalam xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 10:33 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
nara znikam juz niewroce chyba cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile Kagaio Twisted_Exile *zaczyna sie denerwowac* FAQ 1 STRONA twisted tak ale jest po angielsku i nie bardzo wiem o co w tym chodzi a nie mam słownika xp *niebezpiecznie jej drga powieka* FAQ gildiowe w polskiej gildi scream scream ! strona tam wszystko jest wytlumaczone evil twisted a w polskiej to trzeba było tak odrazu nie wiedziałam i nie krzycz, bo mi to dziadostwo ładuje się raz na 50 otwarć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|