|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 9:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 9:35 am
~~lena-undesaid~~ Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ a ja tam sie juz sylwka doczekac nie moge rofl a ja tak srednio, bo wiem ze sylwek bedzie zmarany XP eee, tam, ja ogolnie lubie sylwester. ejden z dwoch dni w roku, kiedy moge isc spac keidy mi sie zachce i nikt na mnei nie wkrzeszczy xp no i lubie fajerwerki mrgreen grunt to optymizm, emka! mm optymizm ha! >D ales zapodala D: XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kiedy mikołaj będzie działaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Danthes EvilYuki bzzz.... bzzzz.... bzzzzzzz.... *odbiera telefon* słucham Halo? Mama? cooo??? słabo cie słysze...nie...niema go...jutro bedzie! A dziekować zdrowi wszyscy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 9:36 am
Kagaio kiedy mikołaj będzie działaj dobre pytanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 9:36 am
Kagaio kiedy mikołaj będzie działaj nie wiem *lazi po gaia twons* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 9:37 am
Danthes EvilYuki Danthes EvilYuki bzzz.... bzzzz.... bzzzzzzz.... *odbiera telefon* słucham Halo? Mama? cooo??? słabo cie słysze...nie...niema go...jutro bedzie! A dziekować zdrowi wszyscy... xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ a ja tam sie juz sylwka doczekac nie moge rofl a ja tak srednio, bo wiem ze sylwek bedzie zmarany XP eee, tam, ja ogolnie lubie sylwester. ejden z dwoch dni w roku, kiedy moge isc spac keidy mi sie zachce i nikt na mnei nie wkrzeszczy xp no i lubie fajerwerki mrgreen grunt to optymizm, emka! mm optymizm ha! >D ales zapodala D: XP no co?! masz cos do optymizmu xD?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czemu przez twoja glupote cie zhakowali emcia?
ja na sylwka zostaje w domu, bo moj facet idzie sobie wypic z kumplami... ech... a na impreze coroczna nie ide, bo strzelilam focha... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 9:38 am
a ja... w gronie koleżanek na dluugim maratonie filmowym i wżeraniu chipsow... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 9:38 am
Danthes EvilYuki Danthes EvilYuki bzzz.... bzzzz.... bzzzzzzz.... *odbiera telefon* słucham Halo? Mama? cooo??? słabo cie słysze...nie...niema go...jutro bedzie! A dziekować zdrowi wszyscy... Mamo, nie kochasz mnie juz? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 9:39 am
Jaswinder czemu przez twoja glupote cie zhakowali emcia? ja na sylwka zostaje w domu, bo moj facet idzie sobie wypic z kumplami... ech... a na impreze coroczna nie ide, bo strzelilam focha... mrgreen bo wlazlam na taka strone ktora mialaby nie wzbogacic... nie wiedzialam ze to cos zlego wpisalam co trza bylo i dup mad ale ajdziwniejsze jest to ze z mojego avka zadne ciuchy nie zniknely...... neutral
czy gdyby mnie zbanowali to sa jakies szanse na odbanowanie mnie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 9:39 am
fajne bylo ^^ Prawie sie poplakalam xd xp az sie stare czasy przypominaja jak sie puchatka oglada
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 9:40 am
bluewoman a ja... w gronie koleżanek na dluugim maratonie filmowym i wżeraniu chipsow... 3nodding a ja z paczka przyjaciol jedziemy jak najdalej od miasta i spedzimy sylwka daleko od rodzicow ;D szykuje sie popijawa ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|