|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 9:17 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 9:17 am
Iael *siada w foteliku * ej korcze wiecie co ?? nie nie wiemy *siada przy stole i popija gorące cappucino* *siorrb*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 9:18 am
Iael *siada w foteliku * ej korcze wiecie co ?? cio xD =^w^= bluewoman mozesz sprawdzic w profile wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 9:18 am
no ja ze tak powiem jestem juz dosc dlugo ale nie jestem hmmm bardzo aktywna..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 9:19 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 9:19 am
Terrorystka Frania Iael *siada w foteliku * ej korcze wiecie co ?? nie nie wiemy *siada przy stole i popija gorące cappucino* *siorrb*mow za siebie - ja wiem ŚWIĘTA !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 9:20 am
Danthes Terrorystka Frania Iael *siada w foteliku * ej korcze wiecie co ?? nie nie wiemy *siada przy stole i popija gorące cappucino* *siorrb*mow za siebie - ja wiem ŚWIĘTA !!!a ja tam sie juz sylwka doczekac nie moge rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 9:21 am
bluewoman no ja ze tak powiem jestem juz dosc dlugo ale nie jestem hmmm bardzo aktywna.. no a wlasnie wszytko od tego zalezy......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 9:22 am
wiem, wiem... nie ma czasu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Danthes Terrorystka Frania Iael *siada w foteliku * ej korcze wiecie co ?? nie nie wiemy *siada przy stole i popija gorące cappucino* *siorrb*mow za siebie - ja wiem ŚWIĘTA !!!ja tez nie wiem Xd ale swieta to dobry pomysl XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Danthes Terrorystka Frania Iael *siada w foteliku * ej korcze wiecie co ?? nie nie wiemy *siada przy stole i popija gorące cappucino* *siorrb*mow za siebie - ja wiem ŚWIĘTA !!! *odrwaca glowe do ściany* nie nie wiemy >P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 9:25 am
Iael swieta to dobry pomysl XD ja jestem tak nazarta i zasmarkana bo mam katar yyyyh...
ale zarelko dobre >w< smarkanie złe D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 9:27 am
bzzz.... bzzzz.... bzzzzzzz....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 9:27 am
~~lena-undesaid~~ a ja tam sie juz sylwka doczekac nie moge rofl a ja tak srednio, bo wiem ze sylwek bedzie zmarany XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|