|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 8:29 am
Aidanna Danthes Aidanna zaraz prosiaczek i przyjaciele... ! blaugh moj siostrzeniec oglada codziennie na dvd - prawie na pamięc znam bo puchatek fajny jest xd KUGUAR!! domokun Kima... moglabys wymyslec jakiegos oryginalnego avka... a nie NT scarf, OMG... talk2hand nie... niemogłabym.... mi sie taki podoba... jest jeszcze inna wersja z afk ale mi sie nie chce od nowa robić razz jak myślicie ?? kiedyś uda mi sie na to uzbierać??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 8:29 am
jeszcze 20 domow :]
Ladnie wygladasz Kima
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 8:31 am
Danthes jeszcze 20 dom�w :] ładnie wyglądasz Kima a o mnie 125 gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 8:33 am
~~lena-undesaid~~ Aidanna Danthes Aidanna zaraz prosiaczek i przyjaciele... ! blaugh moj siostrzeniec oglada codziennie na dvd - prawie na pamięc znam bo puchatek fajny jest xd KUGUAR!! domokun Kima... moglabys wymyslec jakiegos oryginalnego avka... a nie NT scarf, OMG... talk2hand Ile arzy mam powtarzac ze KAGUAR?!?!? scream sluchaj matki! kaguar? ja puchatka i przyjaciele nie ogladalam ;] i nie mam na to czasu... ;<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 8:33 am
Danthes *skłonił sie* coś takiego - zauważyli mnie (i to nie byle kto) No, nie byle kto tylko pani Zla Yuki XD ufff... i juz mam o sobie topik XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 8:35 am
Miss_Karina ~~lena-undesaid~~ Aidanna Danthes Aidanna zaraz prosiaczek i przyjaciele... ! blaugh moj siostrzeniec oglada codziennie na dvd - prawie na pamięc znam bo puchatek fajny jest xd KUGUAR!! domokun Kima... moglabys wymyslec jakiegos oryginalnego avka... a nie NT scarf, OMG... talk2hand Ile arzy mam powtarzac ze KAGUAR?!?!? scream sluchaj matki! kaguar? ja puchatka i przyjaciele nie ogladalam ;] i nie mam na to czasu... ;<tu sie nie ma z czego smiac, moja corka przekreca fakty xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 8:35 am
Danthes jeszcze 20 domow :] Ladnie wygladasz Kima gdzie?co?jak? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 8:36 am
EvilYuki Danthes *skłonił sie* coś takiego - zauważyli mnie (i to nie byle kto) No, nie byle kto tylko pani Zla Yuki XD ufff... i juz mam o sobie topik XP napisz cos o swoich majtkach..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|