|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:25 am
Delein Uber.Zer0 E tam Katka - spokojnie , jak się martwisz to zajrzyj na fotki mojej wysoce niereprezentatywnej mordy xd Oj ludzie ja nie mogę...z was tak ziele samokrytyką, że aż równowagę tracę... PS. Teraz zbieram na takie ciuchy:  Ode mnie zawsze wiało ciężko w samooceniee , bo zupełnie nie zgadzam się z twierdzeniem " Trzeba się zaakceptować " - co za bzdura !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:25 am
Delein Uber.Zer0 E tam Katka - spokojnie , jak się martwisz to zajrzyj na fotki mojej wysoce niereprezentatywnej mordy xd Oj ludzie ja nie mogę...z was tak ziele samokrytyką, że aż równowagę tracę... te te te... nie uogoolniaj... ja mam śliczny profil... zwłaszcza z boku blaugh ciałko też mam zajebiste i bajerka jest... więc mnie tu nie mieszaj z samokrytycznym motłochem domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:26 am
BeeWolf Lorak Hej wszystkim stęskniliście się za Kratkowym Ludkiem [JEJ to Kratkowy ludek ] LEci slina ..biegnie do niego ..!!! AUTOGRAF !!!! Hej Bee *Patrzy z przestrachem w oczach* ale wiesz nic za darmo 100 za autograf może nawet być ze zdjęciem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:27 am
Lorak BeeWolf Lorak Hej wszystkim stęskniliście się za Kratkowym Ludkiem [JEJ to Kratkowy ludek ] LEci slina ..biegnie do niego ..!!! AUTOGRAF !!!! Hej Bee *Patrzy z przestrachem w oczach* ale wiesz nic za darmo 100 za autograf może nawet być ze zdjęciem xd no wiesz, Bee nei dasz za darmo? A jak ja ładnie poprosze zebys mu dał? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:27 am
Kukus Delein Uber.Zer0 E tam Katka - spokojnie , jak się martwisz to zajrzyj na fotki mojej wysoce niereprezentatywnej mordy xd Oj ludzie ja nie mogę...z was tak ziele samokrytyką, że aż równowagę tracę... te te te... nie uogoolniaj... ja mam śliczny profil... zwłaszcza z boku blaugh ciałko też mam zajebiste i bajerka jest... więc mnie tu nie mieszaj z samokrytycznym motłochem domokun Proszę o wybaczenie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:28 am
Kukus Delein Uber.Zer0 E tam Katka - spokojnie , jak się martwisz to zajrzyj na fotki mojej wysoce niereprezentatywnej mordy xd Oj ludzie ja nie mogę...z was tak ziele samokrytyką, że aż równowagę tracę... te te te... nie uogoolniaj... ja mam śliczny profil... zwłaszcza z boku blaugh ciałko też mam zajebiste i bajerka jest... więc mnie tu nie mieszaj z samokrytycznym motłochem domokun ja jestem strasznie smokrytyczny sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:28 am
Lorak BeeWolf Lorak Hej wszystkim stęskniliście się za Kratkowym Ludkiem [JEJ to Kratkowy ludek ] LEci slina ..biegnie do niego ..!!! AUTOGRAF !!!! Hej Bee *Patrzy z przestrachem w oczach* ale wiesz nic za darmo 100 za autograf może nawet być ze zdjęciem xd Nie no Artysa sie znalazł ....Autografy sie za darmo rozdaje ... !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:29 am
Cirilla Lorak BeeWolf Lorak Hej wszystkim stęskniliście się za Kratkowym Ludkiem [JEJ to Kratkowy ludek ] LEci slina ..biegnie do niego ..!!! AUTOGRAF !!!! Hej Bee *Patrzy z przestrachem w oczach* ale wiesz nic za darmo 100 za autograf może nawet być ze zdjęciem xd no wiesz, Bee nei dasz za darmo? A jak ja ładnie poprosze zebys mu dał? ^^ Dziś nic mnie nie przekona a tak w ogóle to cześć Ciri. Ej Bee no co ja też muszę z czegoś żyć z samego rugby człowiek nie wyżyje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:29 am
*Rzuca fotelem w Serafina*A masz, zboczeńcu domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:30 am
BeeWolf Lorak BeeWolf Lorak Hej wszystkim stęskniliście się za Kratkowym Ludkiem [JEJ to Kratkowy ludek ] LEci slina ..biegnie do niego ..!!! AUTOGRAF !!!! Hej Bee *Patrzy z przestrachem w oczach* ale wiesz nic za darmo 100 za autograf może nawet być ze zdjęciem xd Nie no Artysa sie znalazł ....Autografy sie za darmo rozdaje ... !!! za darmo to tylko typowo polski prezet daje..... Sei znajdzie się jeszcze dla mnie miejsce pod tym kocykiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Delein Uber.Zer0 E tam Katka - spokojnie , jak się martwisz to zajrzyj na fotki mojej wysoce niereprezentatywnej mordy xd Oj ludzie ja nie mogę...z was tak ziele samokrytyką, że aż równowagę tracę... te te te... nie uogoolniaj... ja mam śliczny profil... zwłaszcza z boku blaugh ciałko też mam zajebiste i bajerka jest... więc mnie tu nie mieszaj z samokrytycznym motłochem domokun ciałko to ty moze masz ... ale jak kurcze anorektyczka ..!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lorak Cirilla Lorak BeeWolf Lorak Hej wszystkim stęskniliście się za Kratkowym Ludkiem [JEJ to Kratkowy ludek ] LEci slina ..biegnie do niego ..!!! AUTOGRAF !!!! Hej Bee *Patrzy z przestrachem w oczach* ale wiesz nic za darmo 100 za autograf może nawet być ze zdjęciem xd no wiesz, Bee nei dasz za darmo? A jak ja ładnie poprosze zebys mu dał? ^^ Dziś nic mnie nie przekona a tak w ogóle to cześć Ciri. Ej Bee no co ja też muszę z czegoś żyć z samego rugby człowiek nie wyżyje. no to nie... biedny Bee... *siada w fotelu spiewajac cicho*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:31 am
Cirilla Lorak Cirilla Lorak BeeWolf Lorak Hej wszystkim stęskniliście się za Kratkowym Ludkiem [JEJ to Kratkowy ludek ] LEci slina ..biegnie do niego ..!!! AUTOGRAF !!!! Hej Bee *Patrzy z przestrachem w oczach* ale wiesz nic za darmo 100 za autograf może nawet być ze zdjęciem xd no wiesz, Bee nei dasz za darmo? A jak ja ładnie poprosze zebys mu dał? ^^ Dziś nic mnie nie przekona a tak w ogóle to cześć Ciri. Ej Bee no co ja też muszę z czegoś żyć z samego rugby człowiek nie wyżyje. no to nie... biedny Bee... *siada w fotelu spiewajac cicho* No dobra... eh To gdzie chcesz tego autografa Bee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:31 am
Ozzwald Sei znajdzie się jeszcze dla mnie miejsce pod tym kocykiem... Tak 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:32 am
Sei chan *Rzuca fotelem w Serafina*A masz, zboczeńcu domokun ale ja o niczym nie myslałem ( wtedy blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|