|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 8:13 am
~~lena-undesaid~~ Miss_Karina witka Aid, Lena ;D
ja dostalam tego liska, nazywa sie Reen i jeszcze jedna paczuszke, ale musze poczekac na potwierdzenie trejda ;]] ja nic nie dosatalam i jakos zyje razz ;] a jaktam u was? whee dawnosmy sie nie widzialy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 8:18 am
Gosiak opcy Gosiak nu Opcy nie namawiaj nawet biggrin ale bylemwyjatkowo grzeczny w tym roku....... wiec jakis prezent mi sie nalezy...... biggrin pfff :F uciekaaaj razz crying lamiesz moje serduszko..... Danthes ja nie byłem grzeczny ale szpada mi sie należy co najwyzej szpadel........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 8:18 am
Miss_Karina ~~lena-undesaid~~ Miss_Karina witka Aid, Lena ;D
ja dostalam tego liska, nazywa sie Reen i jeszcze jedna paczuszke, ale musze poczekac na potwierdzenie trejda ;]] ja nic nie dosatalam i jakos zyje razz ;] a jaktam u was? whee dawnosmy sie nie widzialy whee no, to ciebie dawno nie bylo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 8:19 am
~~lena-undesaid~~ no, to ciebie dawno nie bylo xd i know.... nie ma to jak zycie studenta xP ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 8:19 am
zaraz prosiaczek i przyjaciele... ! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 8:20 am
Miss_Karina ~~lena-undesaid~~ no, to ciebie dawno nie bylo xd i know.... nie ma to jak zycie studenta xP ;D xd ghrunt to optymizm xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 8:21 am
Aidanna zaraz prosiaczek i przyjaciele... ! blaugh moj siostrzeniec oglada codziennie na dvd - prawie na pamięc znam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 8:23 am
heart heart ja chce takiego avka 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 8:24 am
Kimagure-chan heart heart ja chce takiego avka 4laugh heart mi starczy moj muszkieter i do tego szpada
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 8:24 am
Kimagure-chan heart heart ja chce takiego avka 4laugh heart a mi sie teraz nie chce pokazywac jakeigo avka nja chce xD nienawidze tych przebieralni, nie mam do nich cieprliwosci xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 8:25 am
Danthes Aidanna zaraz prosiaczek i przyjaciele... ! blaugh moj siostrzeniec oglada codziennie na dvd - prawie na pamięc znam bo puchatek fajny jest xd KUGUAR!! domokun Kima... moglabys wymyslec jakiegos oryginalnego avka... a nie NT scarf, OMG... talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 8:25 am
Kimagure-chan heart heart ja chce takiego avka 4laugh heart eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 8:26 am
Kimagure-chan heart heart ja chce takiego avka 4laugh heart a moim szczytem marzen jest:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 8:26 am
~~lena-undesaid~~ Kimagure-chan heart heart ja chce takiego avka 4laugh heart a mi sie teraz nie chce pokazywac jakeigo avka nja chce xD nienawidze tych przebieralni, nie mam do nich cieprliwosci xP ;DDDD ja juz od dawna nie korzystam z przebieralni ;] mam duzo optymizmu... tyle ze juz czasem mam dosc ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 8:28 am
Aidanna Danthes Aidanna zaraz prosiaczek i przyjaciele... ! blaugh moj siostrzeniec oglada codziennie na dvd - prawie na pamięc znam bo puchatek fajny jest xd KUGUAR!! domokun Kima... moglabys wymyslec jakiegos oryginalnego avka... a nie NT scarf, OMG... talk2hand Ile arzy mam powtarzac ze KAGUAR?!?!? scream sluchaj matki!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|