|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 8:01 am
Miss_Karina *puff* cze.... ...ść wam xD coś z teleporterami nie tak jest ;D*Wskakuje na Karine*Mrau 4laugh Aidanna distalam spudniczke i goti clips i jeszcze czekam na jeden prezent ale kumpla nie ma na gaia by mogl trade potwierdzic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 8:01 am
Aidanna Sei chan Meow Hejka 4laugh Mruu, ale fajne prezenty dostalam od kumpli z gaia whee staffa dostalas czy cu?? ja tam nic ni dostalam xp a tak wogole to witaj *przytulas* dawno cie tu nie bylo ^^ ja tez nic nie dostalam :] ale jestem spelniona bo dalam komus prezencik :] wiec to juz sukces ;p nu Opcy nie namawiaj nawet biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 8:03 am
wrociłem do was biggrin wiem że sie cieszycie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 8:03 am
Miss_Karina *puff* cze.... ...ść wam xD coś z teleporterami nie tak jest ;D*patrzy jak spada* no czesc ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 8:04 am
Gosiak nu Opcy nie namawiaj nawet biggrin ale bylemwyjatkowo grzeczny w tym roku....... wiec jakis prezent mi sie nalezy...... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 8:04 am
Aidanna Miss_Karina *puff* cze.... ...ść wam xD coś z teleporterami nie tak jest ;D*patrzy jak spada* no czesc ^^ *przylacza sie do powitania*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 8:06 am
opcy Gosiak nu Opcy nie namawiaj nawet biggrin ale bylemwyjatkowo grzeczny w tym roku....... wiec jakis prezent mi sie nalezy...... biggrin pfff :F uciekaaaj razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 8:07 am
mi tez sie prezent nalezy, grzeczna taka bylam, ze hej ^_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 8:09 am
|
|
|
|
|
|
|
ja nie byłem grzeczny ale szpada mi sie należy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witka Aid, Lena ;D
ja dostalam tego liska, nazywa sie Reen i jeszcze jedna paczuszke, ale musze poczekac na potwierdzenie trejda ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 8:10 am
*skłonił sie* coś takiego - zauważyli mnie (i to nie byle kto)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dobra ja sie zmywam ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina witka Aid, Lena ;D
ja dostalam tego liska, nazywa sie Reen i jeszcze jedna paczuszke, ale musze poczekac na potwierdzenie trejda ;]Mruu liski sa fajne 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 8:11 am
Miss_Karina witka Aid, Lena ;D
ja dostalam tego liska, nazywa sie Reen i jeszcze jedna paczuszke, ale musze poczekac na potwierdzenie trejda ;]] ja nic nie dosatalam i jakos zyje razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|