|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 7:43 am
Ita Lockheart ciakawe czy naprawia XD rofl ninja jesli chodzi o to to podobno te problemy sa ZAPLANOWANE a ma wszystko dzialac o polnocy nie wiem jakiego czasu ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 7:43 am
Ita Lockheart ciakawe czy naprawia XD rofl dobrze by bylo XD sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 7:44 am
Baliaur Twisted_Exile ninja dziendobry wieczor ninja twisted bry Moni [;
Kitt masz:
 dzieki za prezenta whee whee whee whee a ja dostalam kase xp mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 7:44 am
Baliaur Aidanna Baliaur Twisted_Exile ninja dziendobry wieczor ninja twisted bry Moni [;
Kitt masz:
 ty... fajny... mi tez zrob xd Pff... Nie kce mi sie a gdzie 'plooooooooose'? blaugh Moni jakie prezenty dostalaas? :> *robi slodkie oczka* zrooob mi avka... proooooszu ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 7:45 am
Aidanna Kimagure-chan Baliaur Twisted_Exile ninja dziendobry wieczor ninja twisted bry Moni [;
Kitt masz:
 dzięki 3nodding ciekawy avek blaugh juz nie jestes zombie? nje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 7:46 am
hehe nie ma to jak wykorzystywanie młodszych XD moja siorka zebrała mi 80% czersienek w evencie za friko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 7:47 am
czy tylko mi sie nie otwioera sklep z kwiatami??? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 7:47 am
Ann_Miho hehe nie ma to jak wykorzystywanie młodszych XD moja siorka zebrała mi 80% czersienek w evencie za friko xd ja mam 100 i co? i dupa bo nie mozna zapisac neutral twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 7:48 am
Ann_Miho hehe nie ma to jak wykorzystywanie młodszych XD moja siorka zebrała mi 80% czersienek w evencie za friko xd co za czeresnienki? buee... gaia towns mi sie zacina domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak ojoj czemu to takei drogie biggrin XD bede kombinwoala razz no jak na 512to on i tak jest tani.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ann_Miho hehe nie ma to jak wykorzystywanie młodszych XD moja siorka zebrała mi 80% czersienek w evencie za friko xd a ja mam 13 gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 7:49 am
~~lena-undesaid~~ czy tylko mi sie nie otwioera sklep z kwiatami??? sweatdrop mi sie nieotwiera
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 7:49 am
~~lena-undesaid~~ czy tylko mi sie nie otwioera sklep z kwiatami??? sweatdrop wszyscy maja ten sam problem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 7:50 am
opcy Gosiak ojoj czemu to takei drogie biggrin XD bede kombinwoala razz no jak na 512to on i tak jest tani..... nu wlasnie przegladam na allegro :] 512 sa gdzies za 240 neutral ale o firmie largo np nie slyszlaam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|