|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 7:17 am
Gosiak Aidanna mam problem... bo juz bylam we wszystkich sklepach, ale jak naprzyklad spiewac koledy u leona albo u tego goscia od rybek? no tez to kminilam ale mysle ze albo nie trzeba u nich ;] albo poprostu niedopracowali tego :] ja tylko u kwiaciarki niemoge bo nie pokazuje mi sie strona ;]p hmm... ni wiem... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 7:17 am
Jeeej przyjechal Adwolat i przywiozl...pierogi! rofl
to my znikamy na jakis czas :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 7:18 am
opcy Aesop Rock [Bazooka Tooth #10] Babies With Guns [5:07] cool //fju: The Beta Band - [The Three E.P.'s #05] Inner Meet Me [6:20]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 7:18 am
Terrorystka Frania Aidanna mam problem... bo juz bylam we wszystkich sklepach, ale jak naprzyklad spiewac koledy u leona albo u tego goscia od rybek? hmmm normalnie? a no wlasnie jakos inaczej... bo u Iana to masz guzik sing carols a tam nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 7:19 am
ninja bry wszystkim ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 7:19 am
Delein Danthes *udaje że nie patrzy na Del* szpady ... sztyletu... Czymze ci podpadlam? Zaraz wracam, ide na pierogi... ale chyba nei na Ruskie wink oi oi oi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 7:20 am
Baliaur opcy Aesop Rock [Bazooka Tooth #10] Babies With Guns [5:07] cool //fju: The Beta Band - [The Three E.P.'s #05] Inner Meet Me [6:20]
ale masz stajlisz oklary zonka........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 7:21 am
na zdrowie z tymi pierogami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 7:22 am
*pije żur* uwielbiam zur domowej roboty ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 7:24 am
Terrorystka Frania *pije żur* uwielbiam zur domowej roboty ;D a ja barszcz ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 7:24 am
~~lena-undesaid~~ ninja bry wszystkim ninja czesc mamcia ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 7:25 am
Terrorystka Frania *pije żur* uwielbiam zur domowej roboty ;D barszczyk lepszy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 7:26 am
Aidanna ~~lena-undesaid~~ ninja bry wszystkim ninja czesc mamcia ^^ hej coreczko jak tam swieta??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 7:26 am
oż kusza ;D ale zapachy *wąch wąch* sie roznosza po chałupie *wąch wąch*
mmmmm (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 7:27 am
Aidanna Gosiak Aidanna mam problem... bo juz bylam we wszystkich sklepach, ale jak naprzyklad spiewac koledy u leona albo u tego goscia od rybek? no tez to kminilam ale mysle ze albo nie trzeba u nich ;] albo poprostu niedopracowali tego :] ja tylko u kwiaciarki niemoge bo nie pokazuje mi sie strona ;]p hmm... ni wiem... confused w barton butique jest lista sklepow do eventu tam po lewej stronie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|