|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 7:03 am
Delein Danthes *udaje że nie patrzy na Del* szpady ... sztyletu... Czymze ci podpadlam? Zaraz wracam, ide na pierogi... nie zrozumieliśmy sie *rozplywa sie z zachwytu* jak ja sie mam godnie prezentować bez jakiejś broni *udaje gaśnicę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 7:04 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 7:04 am
Delein Danthes *udaje że nie patrzy na Del* szpady ... sztyletu... Czymze ci podpadlam? Zaraz wracam, ide na pierogi... pierogi... ja mam ich na jakis czas dosc... w domu mam pierogi z miesem, z kapusta i grzybami no i ruskie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 7:05 am
Gosiak- ja już mam 100% w GT i nic.... nie chce mi dać mikołaj prezentu domokun
Aid- już siedziałam przy tym długo i nic nie wymyśliłam... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 7:06 am
Kimagure-chan Gosiak- ja już mam 100% w GT i nic.... nie chce mi dać mikołaj prezentu domokun Aid- już siedziałam przy tym długo i nic nie wymyśliłam... sweatdrop no to chodz nago jak ni masz pomyslu i tyle... ja juz wicej nie pomoge
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 7:07 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 7:07 am
Kimagure-chan Gosiak- ja już mam 100% w GT i nic.... nie chce mi dać mikołaj prezentu domokun Aid- już siedziałam przy tym długo i nic nie wymyśliłam... sweatdrop buheheheh to mnie nie pocieszylas jakby nie patrzec biggrin to w takim razie naszczescie mam 3 opcje bo musze szybkutko tysiaczek zarobic biggrin poki jeszcze ceny foxa nie wynosza ponad 5.5k biggrin (leci do casina XD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 7:08 am
ide przymierzyc swoje nowe glany xd
tylko szkoda ze narazie chodzic w nich nie moge crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 7:10 am
Gosiak Kimagure-chan Gosiak- ja już mam 100% w GT i nic.... nie chce mi dać mikołaj prezentu domokun Aid- już siedziałam przy tym długo i nic nie wymyśliłam... sweatdrop buheheheh to mnie nie pocieszylas jakby nie patrzec biggrin to w takim razie naszczescie mam 3 opcje bo musze szybkutko tysiaczek zarobic biggrin poki jeszcze ceny foxa nie wynosza ponad 5.5k biggrin (leci do casina XD) a moge sie przyłączyć?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 7:11 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 7:11 am
mam problem... bo juz bylam we wszystkich sklepach, ale jak naprzyklad spiewac koledy u leona albo u tego goscia od rybek?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 7:12 am
Kimagure-chan Gosiak Kimagure-chan Gosiak- ja już mam 100% w GT i nic.... nie chce mi dać mikołaj prezentu domokun Aid- już siedziałam przy tym długo i nic nie wymyśliłam... sweatdrop buheheheh to mnie nie pocieszylas jakby nie patrzec biggrin to w takim razie naszczescie mam 3 opcje bo musze szybkutko tysiaczek zarobic biggrin poki jeszcze ceny foxa nie wynosza ponad 5.5k biggrin (leci do casina XD) a moge sie przyłączyć?? wink ok jak skoncze ta kolejke :] to daj mi znac gdzie bedziesz grac bo narazie mnie nie polaczylo z grupowa gra :/ wszystko mi dzis dziala bueheeh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 7:14 am
Aesop Rock [Bazooka Tooth #10] Babies With Guns [5:07] cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 7:14 am
Aidanna mam problem... bo juz bylam we wszystkich sklepach, ale jak naprzyklad spiewac koledy u leona albo u tego goscia od rybek? no tez to kminilam ale mysle ze albo nie trzeba u nich ;] albo poprostu niedopracowali tego :] ja tylko u kwiaciarki niemoge bo nie pokazuje mi sie strona ;]p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 7:16 am
Aidanna mam problem... bo juz bylam we wszystkich sklepach, ale jak naprzyklad spiewac koledy u leona albo u tego goscia od rybek? hmmm normalnie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|