|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:19 am
Falcone a a wrocilem po krotkej nie obecnosci witka! *usmeicha sie i macha raczkami na przywitanie energicznie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:20 am
Sei chan Nyu, zimno*Zawija się w koc* może cie ogrzać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:21 am
widze że sie jednak odwarzyłeś na pokazanie publicznie twarz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:22 am
SERAFIN-WAMPIRE Sei chan Nyu, zimno*Zawija się w koc* może cie ogrzać Nyu eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:22 am
Hej wszystkim stęskniliście się za Kratkowym Ludkiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:23 am
SERAFIN-WAMPIRE widze że sie jednak odwarzyłeś na pokazanie publicznie twarz jestem szpetny ... ludzi uciekaja w poplochu ..mam krzywa morde ale co ja mam sie bać nie wy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan SERAFIN-WAMPIRE Sei chan Nyu, zimno*Zawija się w koc* może cie ogrzać Nyu eek Hehehe - świetna reakcja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uber.Zer0 E tam Katka - spokojnie , jak się martwisz to zajrzyj na fotki mojej wysoce niereprezentatywnej mordy xd Oj ludzie ja nie mogę...z was tak ziele samokrytyką, że aż równowagę tracę... PS. Teraz zbieram na takie ciuchy:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lorak Hej wszystkim stęskniliście się za Kratkowym Ludkiem czejść
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SERAFIN-WAMPIRE Falcone a a wrocilem po krotkej nie obecnosci a co porabiałeś ogladalem Drew Careya - uewielbiam ten serial biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:24 am
Uber.Zer0 Sei chan SERAFIN-WAMPIRE Sei chan Nyu, zimno*Zawija się w koc* może cie ogrzać Nyu eek Hehehe - świetna reakcja xd stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:24 am
Delein Uber.Zer0 E tam Katka - spokojnie , jak się martwisz to zajrzyj na fotki mojej wysoce niereprezentatywnej mordy xd Oj ludzie ja nie mogę...z was tak ziele samokrytyką, że aż równowagę tracę... PS. Teraz zbieram na takie ciuchy:  cute ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:25 am
Falcone SERAFIN-WAMPIRE Falcone a a wrocilem po krotkej nie obecnosci a co porabiałeś ogladalem Drew Careya - uewielbiam ten serial biggrin ja też
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:25 am
Lorak Hej wszystkim stęskniliście się za Kratkowym Ludkiem [JEJ to Kratkowy ludek ] LEci slina ..biegnie do niego ..!!! AUTOGRAF !!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|