|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 6:18 am
ehh.... już długo iedze na gac i nic mi nie moge nic wymyśleć... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 6:18 am
Miss_Karina ;D ide ogladac ukoffanych "Czterech pancernych i pies" na DVD ;D zniku whee kozak ale Janosik lepszy (Janosik = Robin)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 6:21 am
Kiart Terrorystka Frania dzieki kiarcik ;3 jak cos tutaj emka XP Wiem Wiem ... Czytalem te historie twojego profilu ... wspolczuje ... sad ... Dziekuje Omi ... heart 4laugh ... Dobrze wiedziec ... wink yyyh sad zdazra sie i najlepszym XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 6:22 am
mam pytaie czy moge dac delet charakcetr i pozmieniac oczy, wlosy itp w swoim wygladzie? czy juz ta opcja nie działa? XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 6:23 am
Dziala, dziala XD pare razy w niej korzystalam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 6:24 am
Kimagure-chan ehh.... już długo iedze na gac i nic mi nie moge nic wymyśleć... domokun ty to masz problemy JA MAM GORSZY D: XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 6:24 am
Terrorystka Frania mam pytaie czy moge dac delet charakcetr i pozmieniac oczy, wlosy itp w swoim wygladzie? czy juz ta opcja nie działa? XP http://www.gaiaonline.com/profile/main.php
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 6:26 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 6:26 am
Terrorystka Frania Kimagure-chan ehh.... już długo iedze na gac i nic mi nie moge nic wymyśleć... domokun ty to masz problemy JA MAM GORSZY D: XP Wy to macie problemy... ja w Wigilie wyrznelam geba w talerz z barszczem bo zaslablam... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 6:27 am
Terrorystka Frania Kimagure-chan ehh.... już długo iedze na gac i nic mi nie moge nic wymyśleć... domokun ty to masz problemy JA MAM GORSZY D: XP jak dla mnie to te problemy sa na mniej wiecej tym samym poziomie.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 6:28 am
Wszystkie dzialy subforum sa juz czynne.
Zachecam do zakladania topikow w dziale "o nas" smile
A teraz znikam, do zobaczenia pozniej 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Terrorystka Frania Kimagure-chan ehh.... już długo iedze na gac i nic mi nie moge nic wymyśleć... domokun ty to masz problemy JA MAM GORSZY D: XP Wy to macie problemy... ja w Wigilie wyrznelam geba w talerz z barszczem bo zaslablam... XD hahahaha mrgreen i jak było? XDDD sioistra pewnie miała polewke, co? ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
to też nie problem biggrin pomyśl jak szybko można zupe tak zjeść
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 6:30 am
Omega Sun Wszystkie dzialy subforum sa juz czynne. Zachecam do zakladania topikow w dziale "o nas" smile A teraz znikam, do zobaczenia pozniej 4laugh pa ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 6:30 am
Danthes to też nie problem biggrin pomyśl jak szybko można zupe tak zjeść za to, to mozna nagrode Darwina nawet dostac- "utopienie w zupie..." sweatdrop a teraz juz na prawde znikam *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|