|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 5:19 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 5:20 am
Aidanna et... niechce mi sie znowu marnowac pol dnia na zbieranie tych rzeczy... kupie je sobie xp idem pograc w etherlords II kupione w biedronce za 10zl xd ha! ;D biedrona rulezzzzz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Danthes niem�w nic o jedzeniu...*przewraca sie* xp moja wigilia juz mi sie strawiła XP XDDDD a ze tobie nie, to juz twoj klopot ja bym coś przekąsiła blaugh i tak mam dosc *czołga sie w strone jakiejś kanapy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 5:22 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 5:23 am
Terrorystka Frania ok.. napisałam na gai , ale napisze na maila.... mam nadzieje ze cos z tym szybko zrobia! a co jesli mnie zbanowali? to co mam zrobic zeby mnie ODBANOWALI? bo ciagle wpisuje dobre hasło i dobry nick XP najlepiej opisz im dokladnie sytuacje- zglos moderatorowi, ze ktos Cie shackowal i pozmienial Twoje hasla 3nodding Na pewno szybko Ci pomoga
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 5:24 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 5:25 am
Miss_Karina Ann_Miho moja 5 letnia siora odwaliła numer po bardzo trudnym i "ciekawym" kazaniu ksiadza kiedy to jest taka wielka cisza w kosciele na przemyslenia moja siostra na cały regolator : "O jejku jejku" xp xd xd xd rofl u mnie na szczescie nie ma takiego przymusu chodzenia do kosciola, chwała staruszkom ^^" ciesz sie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
piewalem 7 razy a 8 raz niemoge bo niechce mi wejsc do flower shop, jakis error
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina xd xd xd rofl u mnie na szczescie nie ma takiego przymusu chodzenia do kosciola, chwała staruszkom ^^" u mnie tez niema i chodze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 5:26 am
Ann_Miho Miss_Karina Ann_Miho moja 5 letnia siora odwaliła numer po bardzo trudnym i "ciekawym" kazaniu ksiadza kiedy to jest taka wielka cisza w kosciele na przemyslenia moja siostra na cały regolator : "O jejku jejku" xp xd xd xd rofl u mnie na szczescie nie ma takiego przymusu chodzenia do kosciola, chwała staruszkom ^^" ciesz sie stare pomysl ze jak bedziesz mieszkac sama to nie bedziesz musiala chodzic ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 5:27 am
Aidanna et... niechce mi sie znowu marnowac pol dnia na zbieranie tych rzeczy... kupie je sobie xp idem pograc w etherlords II kupione w biedronce za 10zl xd uwazaj, bo ja kiedys kupilam gre w biedronce i rozsypala sie na pyl w czytniku zaraz po instalacji.. Moze to bylo jakies ich zabezpieczenie antypirackie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 5:27 am
Omega Sun Terrorystka Frania ok.. napisałam na gai , ale napisze na maila.... mam nadzieje ze cos z tym szybko zrobia! a co jesli mnie zbanowali? to co mam zrobic zeby mnie ODBANOWALI? bo ciagle wpisuje dobre hasło i dobry nick XP najlepiej opisz im dokladnie sytuacje- zglos moderatorowi, ze ktos Cie shackowal i pozmienial Twoje hasla 3nodding Na pewno szybko Ci pomoga tak jest sir! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|