|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 5:06 am
może to jest mikołaj w stylu Robina - zabiera bogatym i oddaje biednym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Aidanna a tak wogole to jest jakis swiateczny event teraz?? jest, ale nie do konca dziala, wiec mimo iz trwa juz 5h jeszcze nikt nie ma prezentu xd 1) chodzi sie po sklepach i co 5 minut mozna spiewac kolende, potem znajduje sie mikolaja na mapie i bierze prezencik ale na razie jeden ze sklepow (kwiaciarnia) nie dziala, wiec nie da sie odspiewac wszedzie kolendy 2) musisz obejsc 200 domkow w townsach "po kolendzie" blaugh Potem idziesz do Mikolaja, ktory jest przy fontannie i on Ci daje prezent ale na razie Mikolaj jest zepsuty i nie daje prezentow xd o raju.... xP nie bede tak sie meczyc w townsach... poczekam az kwiaciarnie naprawia wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Aidanna a tak wogole to jest jakis swiateczny event teraz?? jest, ale nie do konca dziala, wiec mimo iz trwa juz 5h jeszcze nikt nie ma prezentu xd 1) chodzi sie po sklepach i co 5 minut mozna spiewac kolende, potem znajduje sie mikolaja na mapie i bierze prezencik ale na razie jeden ze sklepow (kwiaciarnia) nie dziala, wiec nie da sie odspiewac wszedzie kolendy 2) musisz obejsc 200 domkow w townsach "po kolendzie" blaugh Potem idziesz do Mikolaja, ktory jest przy fontannie i on Ci daje prezent ale na razie Mikolaj jest zepsuty i nie daje prezentow xd ahaa.... czyli takie same zasady jak na halloween xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 5:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 5:09 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 5:09 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 5:11 am
Terrorystka Frania Error: The username or password you provided is invalid. Please try again.
WARNING - repeated failures will result in your IP being banned. Use the password recovery feature if you have forgotten your password, or e-mail gaia@anihq.com for assistance..
kto mi powie co to znaczy (prosze o PMa) wpisuje M-Teen i haslo i to mi sie pojawia.... juz nie wiem co mam robic sad witam w ten świąteczny poranek! ;DDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 5:11 am
hejas wrociłam z koscioła wreszcie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 5:12 am
oo już można chadzać po kolędach..? to ja nie będę gorsza i obłapie jakieś sklepy, albo domki ... należy mi się po tym co mi gaia zrobiła stare gonk domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 5:13 am
Terrorystka Frania Terrorystka Frania Error: The username or password you provided is invalid. Please try again.
WARNING - repeated failures will result in your IP being banned. Use the password recovery feature if you have forgotten your password, or e-mail gaia@anihq.com for assistance..
kto mi powie co to znaczy (prosze o PMa) wpisuje M-Teen i haslo i to mi sie pojawia.... juz nie wiem co mam robic sad witam w ten świąteczny poranek! ;DDDDDtzn, ze wpisalas bledne haslo. Jezeli bedziesz powtarzac bledne haslo zablokuja Twoje IP. Uzyj opcji "i forgot my password" albo napisz na podany e-mail 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 5:15 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 5:16 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 5:17 am
et... niechce mi sie znowu marnowac pol dnia na zbieranie tych rzeczy... kupie je sobie xp
idem pograc w etherlords II kupione w biedronce za 10zl xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 5:17 am
Omega Sun Terrorystka Frania Terrorystka Frania Error: The username or password you provided is invalid. Please try again.
kto mi powie co to znaczy (prosze o PMa) wpisuje M-Teen i haslo i to mi sie pojawia.... juz nie wiem co mam robic sad witam w ten świąteczny poranek! ;DDDDDtzn, ze wpisalas bledne haslo. Jezeli bedziesz powtarzac bledne haslo zablokuja Twoje IP. Uzyj opcji "i forgot my password" albo napisz na podany e-mail 3nodding ok.. napisałam na gai , ale napisze na maila.... mam nadzieje ze cos z tym szybko zrobia! a co jesli mnie zbanowali? to co mam zrobic zeby mnie ODBANOWALI? bo ciagle wpisuje dobre hasło i dobry nick XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 5:18 am
Danthes niem�w nic o jedzeniu...*przewraca sie* xp moja wigilia juz mi sie strawiła XP XDDDD a ze tobie nie, to juz twoj klopot ja bym coś przekąsiła blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|