|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:40 am
nic nie pisac, na razie nie mozna zdobyć wcale prezentu ale pewnie sprawdzaja czy wszysko dobrze dziala i uruchomia kwiaciarke i mikolaj w towns tez bedzie dzialal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:44 am
//fju: Asia - [Silent Nation #01] What About Love [5:25]
heyka Agros 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:46 am
Aragos_PL nic nie pisac, na razie nie mozna zdobyć wcale prezentu ale pewnie sprawdzaja czy wszysko dobrze dziala i uruchomia kwiaciarke i mikolaj w towns tez bedzie dzialal brawo ja tez tak mysle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:46 am
Sei chan *Wskakuje opcemu na glowe*Mrau 4laugh oi! owcu nie patrzu kotu na glowiu Omega Sun Opcusiu kiedy otwieramy kolejne subforum? I moze ustalmy ktore ninja no mi by najbardziej pasowalo to z 'osobistymi' topicami a kiedy......... nie wiem.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:47 am
opcy Sei chan *Wskakuje opcemu na glowe*Mrau 4laugh oi! owcu nie patru kotu na glowiu Mrau eek question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:49 am
hiya ;3 jak tam wigilia wam minela? ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:49 am
opcy Omega Sun Opcusiu kiedy otwieramy kolejne subforum? I moze ustalmy ktore ninja no mi by najbardziej pasowalo to z 'osobistymi' topicami a kiedy......... nie wiem....... mi w sumie tez wydaje sie ciekawsze. Moznaby je polaczyc z "nasza tworczosc" i byloby dwa w jednym. Smietnik chyba na razie nie jest potrzebny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:51 am
Miss_Karina hiya ;3 jak tam wigilia wam minela? ;D *Skacze na Kari*Mrau One-san 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina hiya ;3 jak tam wigilia wam minela? ;D wigilia jak wigilia, nawet fajnie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:53 am
a kiedz bedzie mozna wymieniac smieci i inne rzeczy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:54 am
Kagaio a kiedz bedzie mozna wymieniac smieci i inne rzeczy? jakto kiedy? juz od dawna mozna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:55 am
jezu stressed gdzie ty byłaś przez ten miesiąc blaugh już dawno mozna wymieniać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:55 am
Miss_Karina hiya ;3 jak tam wigilia wam minela? ;D spasłem sie jak dzika swinia ze przeproszeniem domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|