Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
*MELINA* Rozmowy NIEKONTROLOWANE [grozi kalectwem moralnym] Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 216 217 218 219 220 221 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

el_Taro

PostPosted: Mon Nov 28, 2005 12:19 pm

Kagenoyami
EL_TARO
Ibris
EL_TARO
Ibris
EL_TARO
Kagenoyami <-- czytalem w gazetach ze jestes gejem.
No nie gadaj mrgreen Myslalam, ze jestem jego dziewczyna...

Wspolczuje
Samemu sobie? Owszem, mozesz. Ja jestem zadowolona X3 Eeeh... *z poblazliwym usmiechem opuszcza sale*

Chcialem powiedziec ze do ciebie nic nie mam... ale zaslugujecie na siebie, w tym zlym znaczeniu.
Bo Bog jest Nieograniczenie milosierny, a wy Niemilosiernie Ograniczeni. Mam nadzieje ze uzupelniace sie intelektualnie.

'Tak Cie mama na obiad wola' mrgreen

Takich tekstow, jakie tutaj piszesz, uczylem sie w przedszkolu
A powiesz 'klucz pod wanna' ? XDDDDDD

Widzisz, El_Frajero.. ja sobie zupenie nic z tego nie robie, bo wiem, ze ten twoj caly Bog MUSI byc ograniczony, skoro pozwolil na to, by jego 'dzielo', w twojej postaci, byl tak mocno schrzanione mrgreen
Ja bym tego nawet na kiermaszu nikomu nie wcisnal XDDD

Oh! rany, ale mnie to zabolalo... trafiles w ten punkt Kagenoya-d**k-Head normalie teraz to sie odgryzles. Ty uwazaj z tymi madrymi wypowiedziami bo ci sie Kora mozgowa, przypadkiem pofalduje.
/tak na szarej strefie za tym marginesem: Jestem Ateista - Palo!
PostPosted: Mon Nov 28, 2005 12:20 pm

endo21

No to musiales miec strasznie patologiczne dziecinstwo skoro uczyli cie takich rzeczy w przedszkolu frajerze

Nie tak jak wy, panowie E. Macie juz chyba obsesje na punkcie slowa 'patologia'... Jak chcesz poszpanowac trudnymi slowkami, to polecam 'rododendron', przynajmniej fajnie brzmi, a w tym waszym calym belkocie nie zrobi to roznicy mrgreen

a masz juz odznake poke-frajera? rofl

Kagenoyami

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Mon Nov 28, 2005 12:20 pm

O.o
*wlasnie odkryla jak wiele przeklenstw mozna zmiescic w jednym zdaniu*
rofl
PostPosted: Mon Nov 28, 2005 12:22 pm

EL_TARO
bo ci sie Krora mozgowa, przypadkiem pofalduje.
Palo!

Nie wiem, naprawde nie wiem, ile Ty, kurwa, zarabiasz na tych kryptoreklamach zupek instant, ale to Ty masz nudle zamiast mozgu mrgreen

Kagenoyami

endo21

PostPosted: Mon Nov 28, 2005 12:23 pm

Kagenoyami
endo21

No to musiales miec strasznie patologiczne dziecinstwo skoro uczyli cie takich rzeczy w przedszkolu frajerze

Nie tak jak wy, panowie E. Macie juz chyba obsesje na punkcie slowa 'patologia'... Jak chcesz poszpanowac trudnymi slowkami, to polecam 'rododendron', przynajmniej fajnie brzmi, a w tym waszym calym belkocie nie zrobi to roznicy mrgreen

Szkoda ze niewiesz co to znaczy PokeLamusie... A co do patologi to jak narazie tylko ty pasujesz (^_^)
PostPosted: Mon Nov 28, 2005 12:25 pm

endo21
Kagenoyami
endo21

Szkoda ze niewiesz co to znaczy PokeLamusie... A co do patologi to jak narazie tylko ty pasujesz (^_^)

Nie jest to, bynajmniej, moj zaden duchowy mentor, ale zacytuje go, kimkolwiek jest:

A schrupiesz orzecha? mrgreen

Kagenoyami

el_Taro

PostPosted: Mon Nov 28, 2005 12:25 pm

Lethiel

O.o
rofl

NieDoZapierdoChuKurwyZajeban.lonego.ja.Mac.egoSkurwyDypy.syna.Nedzy... i chuj!
/co ja tu robie? gdzie jest PointZer0? z nim to przynajmniej jakos idzie ta pojebana konwersacja? a nie z tym Kagenoyami... kiedys sie zastanawialem gdzie takich ludzi sieja? a teraz juz wiem ze nie sieja, bo jak gowniarze to wylatuja z odbytu. Ide w kime bo wioche siejecie i jest zwala z waszych komentow... fajnie sie z was jechalo ale jestescie Paly, a wasze dziewczyny tez... wiec odpuszcze sobie na dzis. Bo sie nie pozbieracie.
PostPosted: Mon Nov 28, 2005 12:30 pm

Kagenoyami
endo21
Kagenoyami
endo21

Nie jest to, bynajmniej, moj zaden duchowy mentor, ale zacytuje go, kimkolwiek jest:

A schrupiesz orzecha? mrgreen

Niewierze... ty jestes taki glupi czy tylko udajesz... A jakbym chcial orzeszka to napewno nie od Ciebie Parowo

endo21

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Mon Nov 28, 2005 12:31 pm

EL_TARO
Lethiel

O.o
rofl

em.. mialam na mysli te zdania ktore mimo wszystko maja jakis sens ^^'
PostPosted: Mon Nov 28, 2005 12:31 pm

chyba sie szykuje wojna no obrazanie i obelgi mrgreen twisted

Twisted_Exile

el_Taro

PostPosted: Mon Nov 28, 2005 12:41 pm

Lethiel
EL_TARO
Lethiel

O.o
rofl

To jedynie znaczy ze ten topic to s**t i zanim my tu wparowalismy, byl jeszcze wiekszym Badziewiem.
PostPosted: Mon Nov 28, 2005 12:46 pm

EL_TARO
Lethiel
EL_TARO
Lethiel

O.o
rofl

To jedynie znaczy ze ten topic to s**t i zanim my tu wparowalismy, byl jeszcze wiekszym Badziewiem.

gonk
..ja tu tylko sprzatam sweatdrop
*lurk lurk*

Lethiel

Tipsy Lunatic

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon Nov 28, 2005 1:41 pm

EL_TARO

To jedynie znaczy ze ten topic to s**t

ja Cie naprawde nie rozumiem sweatdrop W prawie kazdej swojej wypowiedzi podkreslasz, ze topic jest bez sensu, obrazasz osoby, ktore tu siedza, podkreslasz bezcelowosc dyskusji itd... Podsumowujac- skoro to miejsce jest tak beznadziejne to dlaczego wciaz tu wracasz? Przeciez we wszystkich innych topikach mozna normalnie i kulturalnie porozmawiac, nie musisz tu wcale siedziec.
PostPosted: Mon Nov 28, 2005 1:43 pm

Omega Sun
EL_TARO

ja Cie naprawde nie rozumiem sweatdrop W prawie kazdej swojej wypowiedzi podkreslasz, ze topic jest bez sensu, obrazasz osoby, ktore tu siedza, podkreslasz bezcelowosc dyskusji itd... Podsumowujac- skoro to miejsce jest tak beznadziejne to dlaczego wciaz tu wracasz? Przeciez we wszystkich innych topikach mozna normalnie i kulturalnie porozmawiac, nie musisz tu wcale siedziec.

Jesteś chyba piątą osobą która go o to pyta - nie czekaj na odpowiedź.

PointZer0

Kagenoyami

PostPosted: Mon Nov 28, 2005 1:45 pm

Omega Sun
EL_TARO

Moze to czesc tych deviacji, do ktorych sie przyznal? Jakies, niezrozumiale, podswiadome sado-maso?

NIE! Juz wiem! On sie chce popisac przed Endo, zeby mu pozyczyl swoje Pokemon Tazo mrgreen rofl
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 216 217 218 219 220 221 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games