|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:10 pm
Labudziak YumiTao Labudziak yy... nie no ciekawe tu zwyczaje panują xd nie ma co xd ja jednak wole byc nie.. ekheeemm oblewany xd jezeli nie poddasz sie chrzcina czekaj cie pewne "losowe" czyny cool eee.. losowe, tzn? xd mrgreen rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:11 pm
Ozzwald Labudziak YumiTao Labudziak yy... nie no ciekawe tu zwyczaje panują xd nie ma co xd ja jednak wole byc nie.. ekheeemm oblewany xd jezeli nie poddasz sie chrzcina czekaj cie pewne "losowe" czyny cool eee.. losowe, tzn? xd ban... exclaim eee.... nie.. to ja wole oficialne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:11 pm
Labudziak Ozzwald Labudziak Ozzwald ta lalem po spodniach kiecka i plaszczach... czasem sikalem do butow... yy... nie no ciekawe tu zwyczaje panują xd nie ma co xd ja jednak wole byc nie.. ekheeemm oblewany xd spojz tam.. Michael Jakson znowu molestuje jakies dziecko *rozpina rozporek* mrgreen to ja sie odsune tak na wszelki wypadek, i powiec, kiedy skączysz XD nigdzie nam nie uciekniesz cool moc ptoka Ozza i tak Cie dosiegnie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:12 pm
Labudziak Ozzwald Labudziak YumiTao Labudziak yy... nie no ciekawe tu zwyczaje panują xd nie ma co xd ja jednak wole byc nie.. ekheeemm oblewany xd jezeli nie poddasz sie chrzcina czekaj cie pewne "losowe" czyny cool eee.. losowe, tzn? xd ban... exclaim eee.... nie.. to ja wole oficialne xd *wyjmuje ptoka i cichaczem oddaje mocz tak by nikt nie widzial* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:13 pm
Ozzwald *wyjmuje ptoka i cichaczem oddaje mocz tak by nikt nie widzial* mrgreen stare a po tym ja tez będe mógł na nowych sikać? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:14 pm
Ozzwald Labudziak Ozzwald Labudziak YumiTao Labudziak yy... nie no ciekawe tu zwyczaje panują xd nie ma co xd ja jednak wole byc nie.. ekheeemm oblewany xd jezeli nie poddasz sie chrzcina czekaj cie pewne "losowe" czyny cool eee.. losowe, tzn? xd ban... exclaim eee.... nie.. to ja wole oficialne xd *wyjmuje ptoka i cichaczem oddaje mocz tak by nikt nie widzial* mrgreen *zakrywa oczy* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:14 pm
Labudziak Ozzwald *wyjmuje ptoka i cichaczem oddaje mocz tak by nikt nie widzial* mrgreen stare a po tym ja tez będe mógł na nowych sikać? xd jak chcesz... wlasciwie ja to lubie robic... bo mi zazwyczaj browar w pecherzu zalega *szybko chowa ptoka i zapina rozporek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:16 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Labudziak Ozzwald *wyjmuje ptoka i cichaczem oddaje mocz tak by nikt nie widzial* mrgreen stare a po tym ja tez będe mógł na nowych sikać? xd jak chcesz... wlasciwie ja to lubie robic... bo mi zazwyczaj browar w pecherzu zalega *szybko chowa ptoka i zapina rozporek* ... xd ciekawe zwyczaje XD ale będe tak nowych straszył xd "siema! jestes nowy? a moge cie obsikać question " xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Ozzwald *wyjmuje ptoka i cichaczem oddaje mocz tak by nikt nie widzial* mrgreen stare a po tym ja tez będe mógł na nowych sikać? xd to juz zalezy od wyższej władzy czy. generałów .... a mamy ich tu troche ....ale sadze ze Ci pozwola 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:17 pm
YumiTao Labudziak Ozzwald *wyjmuje ptoka i cichaczem oddaje mocz tak by nikt nie widzial* mrgreen stare a po tym ja tez będe mógł na nowych sikać? xd to juz zalezy od wyższej władzy czy. generałów .... a mamy ich tu troche ....ale sadze ze Ci pozwola 3nodding wlasciwie jest nas 5 plus naczelny Yumi nastepnym razem jakos pomoc podczas procesu chrzcin wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:18 pm
Labudziak Ozzwald Labudziak Ozzwald *wyjmuje ptoka i cichaczem oddaje mocz tak by nikt nie widzial* mrgreen stare a po tym ja tez będe mógł na nowych sikać? xd jak chcesz... wlasciwie ja to lubie robic... bo mi zazwyczaj browar w pecherzu zalega *szybko chowa ptoka i zapina rozporek* ... xd ciekawe zwyczaje XD ale będe tak nowych straszył xd "siema! jestes nowy? a moge cie obsikać question " xd xd xd podniecajace co nie ? *skacze i sie slini* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:18 pm
YumiTao Labudziak Ozzwald *wyjmuje ptoka i cichaczem oddaje mocz tak by nikt nie widzial* mrgreen stare a po tym ja tez będe mógł na nowych sikać? xd to juz zalezy od wyższej władzy czy. generałów .... a mamy ich tu troche ....ale sadze ze Ci pozwola 3nodding hmm.. chyba mam nowy hobby xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:19 pm