Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 216 217 218 219 220 221 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Narcisz

PostPosted: Thu May 21, 2009 1:02 pm

Én csak rámentem az oldalára a legnagyobb száazalékosnak...és láttam h ugyanolyan Dante-Vergil bolond mint én O_o ezt nem lehet kihagyniXD
PostPosted: Thu May 21, 2009 1:02 pm

nemtom mi a baj az online ismerkedéssel redface az ember igenis találhat számára fontos embert így neten is 3nodding heart

am napoooocskaaaa vagyooook 4laugh

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

stranger12

Invisible Sweetheart

PostPosted: Thu May 21, 2009 1:03 pm

A francba....mindenkinek jó párt találtak csak én kaptam egy csomó csajt? sweatdrop
PostPosted: Thu May 21, 2009 1:05 pm

Igen Fotonka.. napocska vagy *megsimizi a fejét* Stranger..nincs értelme titkolni..... vald beXD

Narcisz

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Thu May 21, 2009 1:06 pm

Narcisz
Igen Fotonka.. napocska vagy *megsimizi a fejét* Stranger..nincs értelme titkolni..... vald beXD
de alul nem nyomtad be h female vagy male partnereket keresel???
am itt az ideje az őszinteségnek XD
PostPosted: Thu May 21, 2009 1:26 pm

Az első alkalommal azt mondta rosszul nyomta be..másodszor meg benyomta h pasit, de mégis csajokat kapott, negye dóráig röhögtem ezenXD

Narcisz

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Thu May 21, 2009 1:38 pm

xd ez vmi jel akar lenni rofl
PostPosted: Thu May 21, 2009 2:05 pm

Ki töltöttem... stare Mi az hogy hasonló partnereket ad ki? Nekem csupa idióta ruhájú hülyét dobott ki... evil

sgergely

stranger12

Invisible Sweetheart

PostPosted: Thu May 21, 2009 10:07 pm

Narcisz
Az első alkalommal azt mondta rosszul nyomta be..másodszor meg benyomta h pasit, de mégis csajokat kapott, negye dóráig röhögtem ezenXD

KÖSZ DRÁGÁM....örülök hogy szórakoztathattalak..... stare
PostPosted: Fri May 22, 2009 12:16 am

sgergely
Ki töltöttem... stare Mi az hogy hasonló partnereket ad ki? Nekem csupa idióta ruhájú hülyét dobott ki... evil

Úgy hasonló hogy kb ugyanazokat válaszolták mint te, tehát belső hasonlóság... de ez csak pár kérdés... úgyhogy nemigen lehetne mondani hogy tök olyanok mint te.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

sgergely

PostPosted: Fri May 22, 2009 2:27 am

Nos aki nem tud össze rakni egy normális avit csak rádob egy skitles crarazy szemcsit meg egy répát... Nyuszisapit... stb... az hol hasonlít rám? sweatdrop rolleyes Ja igen... És elhalasztják a műtétem mert valami kis betegségem van... Nem komoly csak ép annyi hogy altatni nem lehet... gonk A nyaramat fogja el cs@đ!i... gonk Hülye fülorrgégész... stare
PostPosted: Fri May 22, 2009 2:39 am

sgergely
Nos aki nem tud össze rakni egy normális avit csak rádob egy skitles crarazy szemcsit meg egy répát... Nyuszisapit... stb... az hol hasonlít rám? sweatdrop rolleyes Ja igen... És elhalasztják a műtétem mert valami kis betegségem van... Nem komoly csak ép annyi hogy altatni nem lehet... gonk A nyaramat fogja el cs@đ!i... gonk Hülye fülorrgégész... stare

Én nem társkeresőzök, vagy egyedül vagy tesóval vagy haverokkal ennyi ^^ De mondom 30ikán ténylge szívesen összehoznék 1 online szülinapi partyt vmelyik roomban wink
Oh.. sajnálom... reméljük nem lesz azért elcseszve a nyarad... És nem mondták hogymi történne ha úgy altatnának ahogy szerintük nem szabad?

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

sgergely

PostPosted: Fri May 22, 2009 3:10 am

Nem nagyon... sweatdrop Bementem vérvételre, (Szal ma reggel nem ettem semmit) ott megkérdezték nincs-e semmi bajom. Mondtam hogy: De van, folyik az orrom és folyton köhögök de ez valószínűleg csak az allergiám... Ők leküldtek a fülorrgégészetre. A fülorrgégész pedig azt mondta ilyen vörös torokkal nem lehet altatni....
PostPosted: Fri May 22, 2009 3:15 am

sgergely
Nem nagyon... sweatdrop Bementem vérvételre, (Szal ma reggel nem ettem semmit) ott megkérdezték nincs-e semmi bajom. Mondtam hogy: De van, folyik az orrom és folyton köhögök de ez valószínűleg csak az allergiám... Ők leküldtek a fülorrgégészetre. A fülorrgégész pedig azt mondta ilyen vörös torokkal nem lehet altatni....

Ja értem... nyilván az alatatógázra érzékeny lenne... Jobbulást! wink

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

sgergely

PostPosted: Fri May 22, 2009 3:19 am

Köszönöm! blaugh
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 216 217 218 219 220 221 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games