|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:25 am
Kagaio czy ktos moze mi pomuc i powiedziec co zrobic jak sie nie dostanie meila z aktywacja z Gai question question question question question question question question trzeba albo napisa do admina albo zmienic maila polecam o2
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel witam 3nodding heart *tuuuuuli* *psiiiituuuuuuuul* biggrin dawno Lethiśia nie bylo co nie? :> jak tam wszystkim swita leca? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tzn gdzie question dajcie jakies namiary crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:27 am
Shui_Inamoto Kagaio czy ktos moze mi pomuc i powiedziec co zrobic jak sie nie dostanie meila z aktywacja z Gai question question question question question question question question trzeba albo napisa do admina albo zmienic maila polecam o2 meil jest na o2 bylo zmieniane z o2 na onet
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:27 am
Kagaio tzn gdzie question dajcie jakies namiary crying normalnie na pm do admina jak piszesz pma to wpisujesz za adresata admin i wysylasz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:29 am
Baliaur Lethiel witam 3nodding heart *tuuuuuli* *psiiiituuuuuuuul* biggrin dawno Lethiśia nie bylo co nie? :> jak tam wszystkim swita leca? ninja nio nie bylo smile ale juz wystarczy.. znikam wink heart bylo milo.. po raz nie wiem ktory wesolych swiat wam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:30 am
Shui_Inamoto Kagaio tzn gdzie question dajcie jakies namiary crying normalnie na pm do admina jak piszesz pma to wpisujesz za adresata admin i wysylasz wytlumacz po polsku co to pma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:30 am
Lethiel nio nie bylo smile ale juz wystarczy.. znikam wink heart bylo milo.. po raz nie wiem ktory wesolych swiat wam 3nodding tylko wroc jeszcze 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:31 am
Kagaio Shui_Inamoto Kagaio czy ktos moze mi pomuc i powiedziec co zrobic jak sie nie dostanie meila z aktywacja z Gai question question question question question question question question trzeba albo napisa do admina albo zmienic maila polecam o2 meil jest na o2 bylo zmieniane z o2 na onet czyli masz w tej chwili mail na onecie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:32 am
Shui_Inamoto Kagaio Shui_Inamoto Kagaio czy ktos moze mi pomuc i powiedziec co zrobic jak sie nie dostanie meila z aktywacja z Gai question question question question question question question question trzeba albo napisa do admina albo zmienic maila polecam o2 meil jest na o2 bylo zmieniane z o2 na onet czyli masz w tej chwili mail na onecie tak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:33 am
Kagaio wytlumacz po polsku co to pma nie na zadnego PMa, bo admini po to zakladaja FAQi zeby ludzie im nie zawracali glowy duperelami. Zrob tak jak Ci mowie- wpisz login i wybierz opcje "i forgot my password" mail powinien przyjsc, jak nie przyjdzie to wypelniasz przeznaczone do tego podanie do ktorego link masz na samym dole kazdej strony gai gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:34 am
Kagaio Shui_Inamoto Kagaio Shui_Inamoto Kagaio czy ktos moze mi pomuc i powiedziec co zrobic jak sie nie dostanie meila z aktywacja z Gai question question question question question question question question trzeba albo napisa do admina albo zmienic maila polecam o2 meil jest na o2 bylo zmieniane z o2 na onet czyli masz w tej chwili mail na onecie tak ja na maila czekalem dlugo zmieilem potem na o2 i natychmiast dostalem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:36 am
Omega Sun Kagaio wytlumacz po polsku co to pma nie na zadnego PMa, bo admini po to zakladaja FAQi zeby ludzie im nie zawracali glowy duperelami. Zrob tak jak Ci mowie- wpisz login i wybierz opcje "i forgot my password" mail powinien przyjsc, jak nie przyjdzie to wypelniasz przeznaczone do tego podanie do ktorego link masz na samym dole kazdej strony gai gonk http://reinhart.gaiaonline.com/info/feedback.php ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:39 am