|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:16 am
Sei chan karrp Czesc Sei biggrin Jak tam swieta? A dobrze.*Wcina czekoladki z advocatem* 4laugh Heh, ja wszystkie slodycze juz zezarlam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:17 am
Lethiel nudne to koledowanie :/ .. nawet nie wiadomo czy itemki beda warte.. towns mi slimaczy.. *marudz marudz* masz racje, nudne 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:18 am
karrp Heh, ja wszystkie slodycze juz zezarlam XD Ja taka szybka nie jestem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Lethiel nudne to koledowanie :/ .. nawet nie wiadomo czy itemki beda warte.. towns mi slimaczy.. *marudz marudz* masz racje, nudne 3nodding Aj, Omi... Przepraszam, ze tak sobie poszlam, ale wylaczylam znowu okienko niechcacy =-=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:19 am
Sei chan karrp Heh, ja wszystkie slodycze juz zezarlam XD Ja taka szybka nie jestem xd Heh, ja tez nie, ale jak dostajesz pudeleczko Toffifee, to raczej szybko idzie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:20 am
karrp Aj, Omi... Przepraszam, ze tak sobie poszlam, ale wylaczylam znowu okienko niechcacy =-= nie szkodzi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:21 am
karrp Sei chan karrp Heh, ja wszystkie slodycze juz zezarlam XD Ja taka szybka nie jestem xd Heh, ja tez nie, ale jak dostajesz pudeleczko Toffifee, to raczej szybko idzie wink Nie lubie toffifee xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:21 am
witam 3nodding heart *tuuuuuli*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:22 am
czy ktos moze mi pomuc i powiedziec co zrobic jak sie nie dostanie meila z aktywacja z Gai question question question question question question question question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:23 am
*rozglada sie* no masz... nie ma czlowieka pare dni i ile zmian jest gonk a tak wogole to czesc wszystkim 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:24 am
Sei chan karrp Sei chan karrp Heh, ja wszystkie slodycze juz zezarlam XD Ja taka szybka nie jestem xd Heh, ja tez nie, ale jak dostajesz pudeleczko Toffifee, to raczej szybko idzie wink Nie lubie toffifee xp Heh, ja lubie wszystko, co zawiera choc troche czekolady (i jest jadalne), ale wolalabym czekolade Lindta (pisownia warta korekty ;P) z nadzieniem jogurtowym... mruuuu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kagaio czy ktos moze mi pomuc i powiedziec co zrobic jak sie nie dostanie meila z aktywacja z Gai question question question question question question question question 1. sprobowac na innym mejlu 2. http://reinhart.gaiaonline.com/info/feedback.php
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kagaio czy ktos moze mi pomuc i powiedziec co zrobic jak sie nie dostanie meila z aktywacja z Gai question question question question question question question question wpisac login i wybrac opcje "i forgot my password", jezeli to nie pomoze, poczekac 3 dni i zglosic blad wypelniajac odpowiednie podanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |