|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:53 am
no tak znowu problemy czy oni niemoga naprtawic tego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:56 am
Shui_Inamoto no tak znowu problemy czy oni niemoga naprtawic tego oczywiscie ty bys zrobil wszystko lepiej od nich........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:59 am
opcy Shui_Inamoto no tak znowu problemy czy oni niemoga naprtawic tego oczywiscie ty bys zrobil wszystko lepiej od nich........ no tak ja bym tego niezrobil wogule
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:04 am
GUPIA KWIACIARKA CZEMU NIE MOGLI DAC KOLESIA OD RYB
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:06 am
Kagaio GUPIA KWIACIARKA CZEMU NIE MOGLI DAC KOLESIA OD RYB straszne.......... masz tydzien czasu wiec przedzej czy pozniej zbierzesz te pierdoly..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:07 am
opcy Kagaio GUPIA KWIACIARKA CZEMU NIE MOGLI DAC KOLESIA OD RYB straszne.......... masz tydzien czasu wiec przedzej czy pozniej zbierzesz te pierdoly.......... nie zupenie bo jade we wtorek w gry zero internetu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:09 am
działają mi miastta już biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:10 am
Czesc Sei biggrin Jak tam swieta?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:11 am
co yrobic jak sie zrobio nowe konto ale nie dostao meila od admina
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:11 am
Kagaio opcy Kagaio GUPIA KWIACIARKA CZEMU NIE MOGLI DAC KOLESIA OD RYB straszne.......... masz tydzien czasu wiec przedzej czy pozniej zbierzesz te pierdoly.......... nie zupenie bo jade we wtorek w gry zero internetu crying no to sytuacja szpadlowa........ zreszta az tak bardzo ci zalezy na jakis itemkach?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:13 am
nudne to koledowanie :/ .. nawet nie wiadomo czy itemki beda warte.. towns mi slimaczy.. *marudz marudz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:14 am
opcy Kagaio opcy Kagaio GUPIA KWIACIARKA CZEMU NIE MOGLI DAC KOLESIA OD RYB straszne.......... masz tydzien czasu wiec przedzej czy pozniej zbierzesz te pierdoly.......... nie zupenie bo jade we wtorek w gry zero internetu crying no to sytuacja szpadlowa........ zreszta az tak bardzo ci zalezy na jakis itemkach? tak bo mam praktzcznie zero kasz i na nic mnie nie stac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:15 am
karrp Czesc Sei biggrin Jak tam swieta? A dobrze.*Wcina czekoladki z advocatem* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|