Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 21790 21791 21792 21793 21794 21795 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ann_Miho

PostPosted: Sun Dec 25, 2005 1:58 am

widze ze wszyscy zabrali sie do spiewaia 3nodding hej tak wogole blaugh
PostPosted: Sun Dec 25, 2005 1:59 am

czesc wszytkim

dzialaja wam wszytskie sklepy ?? ninja bo u mnie sie nie da u rybaka zaspiewac i u Liam' a ninja

Mistle

Sumorukanizukai

PostPosted: Sun Dec 25, 2005 2:02 am

Twisted_Exile
Negai-chan
Twisted_Exile
ninja ktos wie co z kwiaciareczka? ninja twisted
Nie... brakuję mi 2 kolend: u niej i u tego gościa z Durem ninja . Dzięki =D.

Edit- pomyliłam się. Chodziło mi o tego gościa z Crate&Apparel sweatdrop 3nodding .
stressed kwiaciareczka u nikogo nie dziala wiec nie dostaniesz prezentu chyba ze gaia towns stressed podobno mikolaj juz sie jebie na 3 prezencie(skad my to znamy stressed ) twisted

U mnie gaia towns nie działa, bo korzystam z Opery, bo na Firefoxie mi się ciągle zacina gonk .
PostPosted: Sun Dec 25, 2005 2:03 am

no wiec kwiaciareczka i tak nie slucha koled wiec wsio okej 3nodding twisted

Twisted_Exile

Sumorukanizukai

PostPosted: Sun Dec 25, 2005 2:03 am

Hej nowoprzybyłym ninja .
PostPosted: Sun Dec 25, 2005 2:05 am

Twisted_Exile
stressed kwiaciareczka u nikogo nie dziala wiec nie dostaniesz prezentu chyba ze gaia towns stressed podobno mikolaj juz sie jebie na 3 prezencie(skad my to znamy stressed ) twisted
poprostu znow im sie nie udalo twisted

Ann_Miho

Twisted_Exile

PostPosted: Sun Dec 25, 2005 2:06 am

Ann_Miho
Twisted_Exile
tia brakuje mi 1 koledy a fyrzjerka nie ma opcji spoewu tak samo rybak...czyli jedank problem tkwi w kwiaciareczce gonk twisted
PostPosted: Sun Dec 25, 2005 2:08 am

Twisted_Exile
no wiec kwiaciareczka i tak nie slucha koled wiec wsio okej 3nodding twisted
A skąd wiesz ninja ?

Sumorukanizukai

Sumorukanizukai

PostPosted: Sun Dec 25, 2005 2:09 am

Twisted_Exile
tia brakuje mi 1 koledy a fyrzjerka nie ma opcji spoewu tak samo rybak...czyli jedank problem tkwi w kwiaciareczce gonk twisted

Mi też 1... ninja .
PostPosted: Sun Dec 25, 2005 2:10 am

Twisted_Exile
Ann_Miho
Twisted_Exile
a spiewa ktos w miescie to bym sie podłączyła bo mi sie samej nie chce

Ann_Miho

Twisted_Exile

PostPosted: Sun Dec 25, 2005 2:13 am

Ann_Miho
Twisted_Exile
Ann_Miho
Twisted_Exile
ja w miesicie sie szlajam ale wlasnie mi sie zawiesilo miasto i musze znowu wejsc stare twisted
PostPosted: Sun Dec 25, 2005 2:15 am

u mnie też kwiacara nie działa domokun a jak w towns bede miał 100% to co zrobić by dostać prezent?

Aragos_PL

Shy Noob

8,100 Points
  • V-Day 2011 Event 100
  • Member 100
  • Hygienic 200

Mistle

PostPosted: Sun Dec 25, 2005 2:15 am

Ann_Miho
Twisted_Exile
Ann_Miho
Twisted_Exile
ja moge z toba pospiewac a jak to sie robi ?/ razz
PostPosted: Sun Dec 25, 2005 2:16 am

Twisted_Exile
ja w miesicie sie szlajam ale wlasnie mi sie zawiesilo miasto i musze znowu wejsc stare twisted
a gdzie dokładnie to sie podskoczę zaraz twisted

Ann_Miho

Twisted_Exile

PostPosted: Sun Dec 25, 2005 2:17 am

Aragos_PL
u mnie też kwiacara nie działa domokun a jak w towns bede miał 100% to co zrobić by dostać prezent?
idz do "fonntanny" stoi tam mikolaja ktorego nie sposob przeoczyc xd kuna zeby dostac prezent z townsow trzeba odwiedzic 200 domkow stare gonk twisted
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 21790 21791 21792 21793 21794 21795 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games