|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:05 am
Uber.Zer0 Witam wszystkich xd Udało mi się zamieścić mordę na stronie xd Avsko! O to ja lecę zobaczyć ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:05 am
Czarny wrote: Christoff_Gangrell wrote: A co myślicie o dodniu tatuaży??? Ceny zależne od wzoru i miejsca umieszczenia.... A w miejscach intymnych...?
Hmmmm no nie wiem.... raczej bym ich nie pokazywał publicznie.... Ale np. smoczka na klacie to bym chciał mieć....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:06 am
Delein Uber.Zer0 Witam wszystkich xd Udało mi się zamieścić mordę na stronie xd Avsko! O to ja lecę zobaczyć ^^ Z góry przekazuję moje kondolencje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:06 am
Cirilla Czarny Ozzwald Cirilla BeeWolf Cirilla ale ja mam dzisiaj dobry humor, a czytac mi sie nie chce, trudno nie dowiem sie stare Ajj leniuszek biggrin Cześc Czarny łotsze ! no jestem leń smierdzący, co poradze? >.> możesz się umyć.... (wiem wiem głupi jestem...) Ozłald jest gupi!!! A ja jestem mondry!!! ... stare i skromny stare Nie musisz mnie tak chwalić biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:07 am
Uber.Zer0 Witam wszystkich xd Udało mi się zamieścić mordę na stronie xd PAskudny jesteś a Fe ..... jedynie moglem sie spojzeć na to zdiecie bo tło nie byle jakie !!!... No ale wsumie taki szkaradny nie jesteś .... tylko te sruty z zebów zdiąć pozbyć sie tych blizn z twarzy nastawić nosi i opuscić jedno oko nizej bo na czole fatalnie wyglada i mozesz sie publicznie pokazywać biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:08 am
BeeWolf Uber.Zer0 Witam wszystkich xd Udało mi się zamieścić mordę na stronie xd PAskudny jesteś a Fe ..... jedynie moglem sie spojzeć na to zdiecie bo tło nie byle jakie !!!... No ale wsumie taki szkaradny nie jesteś .... tylko te sruty z zebów zdiąć pozbyć sie tych blizn z twarzy nastawić nosi i opuscić jedno oko nizej bo na czole fatalnie wyglada i mozesz sie publicznie pokazywać biggrin mrgreen mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Uber.Zer0 Witam wszystkich xd Udało mi się zamieścić mordę na stronie xd PAskudny jesteś a Fe ..... jedynie moglem sie spojzeć na to zdiecie bo tło nie byle jakie !!!... No ale wsumie taki szkaradny nie jesteś .... tylko te sruty z zebów zdiąć pozbyć sie tych blizn z twarzy nastawić nosi i opuscić jedno oko nizej bo na czole fatalnie wyglada i mozesz sie publicznie pokazywać biggrin jakis ty miły ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*przytula* jesteś kochana.. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 BeeWolf Katka1989 Ja zdecydowany zazwyczaj jestem !! niom, na drugim mina bardziej taka ---> stare Wcale nie taka stare tylko taka O mówię o tym drugim blaugh no ale ja mówiłęm o tym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:09 am
Uber.Zer0 Witam wszystkich xd Udało mi się zamieścić mordę na stronie xd czejść
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:09 am
Ozzwald *przytula* jesteś kochana.. heart Nyu^ ^*Wtula się*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:10 am
Dobra, spadam! Ciri - wyluzuj, on to napisał ironicznie, tak samo zresztą jak ja wcześniej. To nie miało na celu nikogo obrazić. Narka!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a jaki Przystojny biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:11 am
Czarny Dobra, spadam! Ciri - wyluzuj, on to napisał ironicznie, tak samo zresztą jak ja wcześniej. To nie miało na celu nikogo obrazić. Narka! Na razie Czarny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|