|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 2:48 pm
~~lena-undesaid~~ aa, jz widze danke dostalaam cyfrooowke na swieta mrgreen gaia zostanie zawalona moimi zdieciami XDDD a tak poza tym, to kurde, co lepiej wybrac z listu...? Mhmm... Moze lepiej go sprzedac i zakupic za to nastepny liscik z kolejnym shitem ...xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 2:51 pm
Kiart ~~lena-undesaid~~ aa, jz widze danke dostalaam cyfrooowke na swieta mrgreen gaia zostanie zawalona moimi zdieciami XDDD a tak poza tym, to kurde, co lepiej wybrac z listu...? Mhmm... Moze lepiej go sprzedac i zakupic za to nastepny liscik z kolejnym shitem ...xD nie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 2:55 pm
Oye, nie ma to jak winko na zakonczenie Wigilii rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 2:57 pm
Delein Oye, nie ma to jak winko na zakonczenie Wigilii rofl Oi Del! Mozesz mi na chwile tego foxa pozyczyc? mrgreen zobacze jakie ma opcje ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 2:59 pm
~~lena-undesaid~~ Delein Oye, nie ma to jak winko na zakonczenie Wigilii rofl Oi Del! Mozesz mi na chwile tego foxa pozyczyc? mrgreen zobacze jakie ma opcje ninja Siur, juz wysylam...jak dla mnie jest fajniejszy niz ten lodowy costam...pasuje bardziej do mojego avka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 3:00 pm
~~lena-undesaid~~ Delein Oye, nie ma to jak winko na zakonczenie Wigilii rofl Oi Del! Mozesz mi na chwile tego foxa pozyczyc? mrgreen zobacze jakie ma opcje ninja ...^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 3:03 pm
Ej bez jaj wyslalam ci Foxa majac go dalej na sobie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 3:03 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 3:04 pm
Delein Ej bez jaj wyslalam ci Foxa majac go dalej na sobie XD eeej, a ja se mysle ze ty masz dwa xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 3:04 pm
Delein Ej bez jaj wyslalam ci Foxa majac go dalej na sobie XD a masz go jeszcze w inverotry ...?? Hejka Omi ... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 3:06 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 3:06 pm
czesc ja sie tak pojawiam i znikam, wiec postanowilam zrezygnowac z ciaglego witania sie i zegnania sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 3:09 pm
Kiart Delein Ej bez jaj wyslalam ci Foxa majac go dalej na sobie XD a masz go jeszcze w inverotry ...?? Hejka Omi ... blaugh No mam go na sobie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 3:12 pm
Omega Sun czesc ja sie tak pojawiam i znikam, wiec postanowilam zrezygnowac z ciaglego witania sie i zegnania sweatdrop ... ^_^ Przyjalem do wiadomosci ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 3:13 pm
Orange mnie nie lubi, od rana nie chca dostarczyc moich smsow sad Buuu jak tak mozna, odcinac ludzi od swiata w swieta crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|