|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 5:48 am
Sei chan opcy oi! Ituch! oi! Seiku! jak am brzusio? mrgreen oi! Neg! Dawno sie nim nikt nie zajmowal whee taa? *rozglada sie dookola* ninja *skoku, doskoku i lizu brzuszku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 5:50 am
opcy taa? *rozglada sie dookola* ninja *skoku, doskoku i lizu brzuszku* Mrau 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 5:53 am
Życze wszystkim Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i odjechanego Sylwestra...
(Tak tylko wpadłem) rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 5:53 am
Sei chan opcy taa? *rozglada sie dookola* ninja *skoku, doskoku i lizu brzuszku* Mrau 4laugh heart no to skoro juz jestesmy po czesci oficjalnej to sie spytam co Cie tak dlugo nie bylo? i w ogole........ co tam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 5:54 am
opcy no to skoro juz jestesmy po czesci oficjalnej to sie spytam co Cie tak dlugo nie bylo? i w ogole........ co tam? Prubne matury, duzo nauki i brak czasu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 5:57 am
Sei chan opcy no to skoro juz jestesmy po czesci oficjalnej to sie spytam co Cie tak dlugo nie bylo? i w ogole........ co tam? Prubne matury, duzo nauki i brak czasu xp prbone to pikuś ogolnie matura to pikuś a u mnie wczora ofcu byla i mam radoche.. i w ogole... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 6:01 am
opcy Sei chan opcy no to skoro juz jestesmy po czesci oficjalnej to sie spytam co Cie tak dlugo nie bylo? i w ogole........ co tam? Prubne matury, duzo nauki i brak czasu xp prbone to pikuś ogolnie matura to pikuś a u mnie wczora ofcu byla i mam radoche.. i w ogole... mrgreen Ofcu question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 6:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 6:23 am
Sei chan opcy Sei chan opcy no to skoro juz jestesmy po czesci oficjalnej to sie spytam co Cie tak dlugo nie bylo? i w ogole........ co tam? Prubne matury, duzo nauki i brak czasu xp prbone to pikuś ogolnie matura to pikuś a u mnie wczora ofcu byla i mam radoche.. i w ogole... mrgreen Ofcu question no ofcu! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 6:28 am
Ja tylko na chwile przyszlam zyczyc wszystkim obecnym i nieobecnym wesolego jajka, szczesliwego kurczaka i puchatego zajaca. wink Milych swiat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 6:37 am
już mi sie odechciewa tego swietowania
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 6:40 am
karrp Ja tylko na chwile przyszlam zyczyc wszystkim obecnym i nieobecnym wesolego jajka, szczesliwego kurczaka i puchatego zajaca. wink Milych swiat. tobie też
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 6:41 am
Danthes już mi sie odechciewa tego swietowania uuu.. a czemu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 6:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 6:54 am
Eh ... juz sie sciemnia ... twisted (czeka na Mikolaja)
.. :pod Karpika: cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|