|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 5:20 am
opcy Gosiak opcy Gosiak a jezeli tak to czy to cos zmienia ? biggrin tak sie pytam tylko.... rofl a nuuu wygnieciony trpche XD wazne ze majtki widac.... buehehe nie pomyslalam o Tobie razz takto bym fajniejsze ubrala buehehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 5:22 am
Gosiak opcy wazne ze majtki widac.... buehehe nie pomyslalam o Tobie razz takto bym fajniejsze ubrala buehehe zawsze mzoesz naprawic swoj blad i wyslac mi zdjecie w innych majtkach..... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 5:24 am
opcy Gosiak opcy wazne ze majtki widac.... buehehe nie pomyslalam o Tobie razz takto bym fajniejsze ubrala buehehe zawsze mzoesz naprawic swoj blad i wyslac mi zdjecie w innych majtkach..... 3nodding jeszcze akies zyczenia? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 5:24 am
Baliaur Terrorystka Frania probowałam, ale pisało ze to nie ten nick albo to nie ten mail :/ a probowałam wszytkimi moimi mailami XP
pewnie ta osoba co to zrobila zmienila mi maila... bo tak sie da... yyyh sad crying Debilizm sie szerzy..... Nie trzeba bylo hasla wpisywac mrgreen Mozesz ew. wypelnic jakistam formulasz od scammingu i ta strone podkablowac 3nodding
Danke Gosiak i tyz wszystkiego najlepsiego wiem ze to moja wina... XP i strasznie tego zaluje... napisalam do gai caly moj problem.. ciekawe kiedy mi odpisza XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 5:25 am
Gosiak opcy Gosiak opcy wazne ze majtki widac.... buehehe nie pomyslalam o Tobie razz takto bym fajniejsze ubrala buehehe zawsze mzoesz naprawic swoj blad i wyslac mi zdjecie w innych majtkach..... 3nodding jeszcze akies zyczenia? biggrin zdjecie dekoltu. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 5:26 am
opcy Gosiak opcy Gosiak opcy wazne ze majtki widac.... buehehe nie pomyslalam o Tobie razz takto bym fajniejsze ubrala buehehe zawsze mzoesz naprawic swoj blad i wyslac mi zdjecie w innych majtkach..... 3nodding jeszcze akies zyczenia? biggrin zdjecie dekoltu. biggrin wstydam sie majestatu L razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 5:27 am
Gosiak wstydam sie majestatu L razz L? niewstydaj sie..... bedzie fajnie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 5:27 am
*puff* Dzikich Swiat pyszczki!
Dzika szaleje w kuchni, przed chwila cala umazala sie czekolada do sernika biggrin
Ale psia pogoda kurcze flaczek...
Pozdrowienia od Iaela.
Bede co jakis czas zagladac :3
*znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 5:33 am
opcy Gosiak wstydam sie majestatu L razz L? niewstydaj sie..... bedzie fajnie! L tak sie wklilklo biggrin uciekam razz bo mnie jeszcze namowisz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 5:34 am
Gosiak opcy Gosiak wstydam sie majestatu L razz L? niewstydaj sie..... bedzie fajnie! L tak sie wklilklo biggrin uciekam razz bo mnie jeszcze namowisz biggrin bu! neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 5:37 am
ave ... XD umichciłam ciacho normalnie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 5:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 5:38 am
Hejka biggrin . Będę tu tylko zaglądać ninja .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 5:39 am
oi! Ituch! oi! Seiku! jak am brzusio? mrgreen oi! Neg!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 5:44 am
opcy oi! Ituch! oi! Seiku! jak am brzusio? mrgreen oi! Neg! Dawno sie nim nikt nie zajmowal whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|