|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 5:04 am
EvilYuki Kot mojego znajomego, Nooka, zaatakowal myszke komputerowa... oczywiscie usmiercil ja... xp zdarza sie i najlepszym... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 5:05 am
Terrorystka Frania shakowali mi emke sad wvzoraj crying a to wszytko przeze mnie sad ale nikomu hasła nie dawałam.. była taka strona, kazali sie zalogować, zrobilam to a po pol godzinie co sie stalo? stracilam ponad 200k mojej poltorarocznej pracy crying ale to bardzo dziwne, bo ta osoba nie wziela mi nic z avka i od wczoraj juz wcale nie wchodziła na moj profil..... sad kurwwwwde bidulka.... tak to jest jak sie wpisuje hasla bylegdzie..... Baliaur opcy a sie nie skarze... mi jest dobrz... mrgreen rolleyes *dziab go patykiem* Czerwony Opcy jestes tam? rofl stem biggrin .... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 5:06 am
Terrorystka Frania shakowali mi emke sad wvzoraj crying a to wszytko przeze mnie sad ale nikomu hasła nie dawałam.. była taka strona, kazali sie zalogować, zrobilam to a po pol godzinie co sie stalo? stracilam ponad 200k mojej poltorarocznej pracy crying ale to bardzo dziwne, bo ta osoba nie wziela mi nic z avka i od wczoraj juz wcale nie wchodziła na moj profil..... sad kurwwwwde a nie da sie zeby Ci nowe haslo wyslali na maila? Jest tam taki form w przypadku gdy 'i've forgotten my password' rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 5:07 am
opcy stem biggrin .... mrgreen uuuuuuuu..... *mac mac* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 5:07 am
heart wesolych kolorowych zgrabnych cieplych zimowych smacznych wymarzonych usmiechnietych choinkowych leniwych bogatych rodzinnych aktywnych świąt buuuziak dupeczki blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 5:10 am
Gosiak heart wesolych kolorowych zgrabnych cieplych zimowych smacznych wymarzonych usmiechnietych choinkowych leniwych bogatych rodzinnych aktywnych świąt buuuziak dupeczki blaugh to twoj brzuszek (i majtki?) mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 5:12 am
Baliaur Terrorystka Frania shakowali mi emke sad wvzoraj crying a to wszytko przeze mnie sad ale nikomu hasła nie dawałam.. była taka strona, kazali sie zalogować, zrobilam to a po pol godzinie co sie stalo? stracilam ponad 200k mojej poltorarocznej pracy crying ale to bardzo dziwne, bo ta osoba nie wziela mi nic z avka i od wczoraj juz wcale nie wchodziła na moj profil..... sad kurwwwwde a nie da sie zeby Ci nowe haslo wyslali na maila? Jest tam taki form w przypadku gdy 'i've forgotten my password' rolleyes probowałam, ale pisało ze to nie ten nick albo to nie ten mail :/ a probowałam wszytkimi moimi mailami XP
pewnie ta osoba co to zrobila zmienila mi maila... bo tak sie da... yyyh sad crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 5:13 am
opcy Gosiak heart wesolych kolorowych zgrabnych cieplych zimowych smacznych wymarzonych usmiechnietych choinkowych leniwych bogatych rodzinnych aktywnych świąt buuuziak dupeczki blaugh to twoj brzuszek (i majtki?) mrgreen a jezeli tak to czy to cos zmienia ? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 5:14 am
Gosiak heart wesolych kolorowych zgrabnych cieplych zimowych smacznych wymarzonych usmiechnietych choinkowych leniwych bogatych rodzinnych aktywnych świąt buuuziak dupeczki blaugh and you too 4laugh ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 5:15 am
Gosiak opcy Gosiak heart wesolych kolorowych zgrabnych cieplych zimowych smacznych wymarzonych usmiechnietych choinkowych leniwych bogatych rodzinnych aktywnych świąt buuuziak dupeczki blaugh to twoj brzuszek (i majtki?) mrgreen a jezeli tak to czy to cos zmienia ? biggrin tak sie pytam tylko.... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 5:15 am
Terrorystka Frania probowałam, ale pisało ze to nie ten nick albo to nie ten mail :/ a probowałam wszytkimi moimi mailami XP
pewnie ta osoba co to zrobila zmienila mi maila... bo tak sie da... yyyh sad crying Debilizm sie szerzy..... Nie trzeba bylo hasla wpisywac mrgreen Mozesz ew. wypelnic jakistam formulasz od scammingu i ta strone podkablowac 3nodding
Danke Gosiak i tyz wszystkiego najlepsiego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 5:16 am
Terrorystka Frania Gosiak heart wesolych kolorowych zgrabnych cieplych zimowych smacznych wymarzonych usmiechnietych choinkowych leniwych bogatych rodzinnych aktywnych świąt buuuziak dupeczki blaugh and you too 4laugh ^^aaaj biggrin dziekuuuje biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 5:17 am
Baliaur Terrorystka Frania probowałam, ale pisało ze to nie ten nick albo to nie ten mail :/ a probowałam wszytkimi moimi mailami XP
pewnie ta osoba co to zrobila zmienila mi maila... bo tak sie da... yyyh sad crying Debilizm sie szerzy..... Nie trzeba bylo hasla wpisywac mrgreen Mozesz ew. wypelnic jakistam formulasz od scammingu i ta strone podkablowac 3nodding
Danke Gosiak i tyz wszystkiego najlepsiegonie za ma co D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 5:18 am
opcy Gosiak opcy Gosiak heart wesolych kolorowych zgrabnych cieplych zimowych smacznych wymarzonych usmiechnietych choinkowych leniwych bogatych rodzinnych aktywnych świąt buuuziak dupeczki blaugh to twoj brzuszek (i majtki?) mrgreen a jezeli tak to czy to cos zmienia ? biggrin tak sie pytam tylko.... rofl a nuuu wygnieciony trpche XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 5:19 am
Gosiak opcy Gosiak opcy Gosiak heart wesolych kolorowych zgrabnych cieplych zimowych smacznych wymarzonych usmiechnietych choinkowych leniwych bogatych rodzinnych aktywnych świąt buuuziak dupeczki blaugh to twoj brzuszek (i majtki?) mrgreen a jezeli tak to czy to cos zmienia ? biggrin tak sie pytam tylko.... rofl a nuuu wygnieciony trpche XD wazne ze majtki widac....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|