Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 21777 21778 21779 21780 21781 21782 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Terrorystka Frania

PostPosted: Sat Dec 24, 2005 5:04 am

EvilYuki
Kot mojego znajomego, Nooka, zaatakowal myszke komputerowa... oczywiscie usmiercil ja... xp
zdarza sie i najlepszym... ninja
PostPosted: Sat Dec 24, 2005 5:05 am

Terrorystka Frania
shakowali mi emke sad wvzoraj crying a to wszytko przeze mnie sad ale nikomu hasła nie dawałam.. była taka strona, kazali sie zalogować, zrobilam to a po pol godzinie co sie stalo? stracilam ponad 200k mojej poltorarocznej pracy crying
ale to bardzo dziwne, bo ta osoba nie wziela mi nic z avka i od wczoraj juz wcale nie wchodziła na moj profil..... sad kurwwwwde
bidulka....
tak to jest jak sie wpisuje hasla bylegdzie.....

Baliaur
opcy
a sie nie skarze...

mi jest dobrz... mrgreen
rolleyes
*dziab go patykiem*
Czerwony Opcy jestes tam?
rofl

stem biggrin .... mrgreen

opcy

Baliaur

PostPosted: Sat Dec 24, 2005 5:06 am

Terrorystka Frania
shakowali mi emke sad wvzoraj crying a to wszytko przeze mnie sad ale nikomu hasła nie dawałam.. była taka strona, kazali sie zalogować, zrobilam to a po pol godzinie co sie stalo? stracilam ponad 200k mojej poltorarocznej pracy crying
ale to bardzo dziwne, bo ta osoba nie wziela mi nic z avka i od wczoraj juz wcale nie wchodziła na moj profil..... sad kurwwwwde
a nie da sie zeby Ci nowe haslo wyslali na maila?
Jest tam taki form w przypadku gdy 'i've forgotten my password' rolleyes
PostPosted: Sat Dec 24, 2005 5:07 am

opcy

stem biggrin .... mrgreen

uuuuuuuu.....
*mac mac* mrgreen

Baliaur

Gosiak

PostPosted: Sat Dec 24, 2005 5:07 am

heart wesolych kolorowych zgrabnych cieplych zimowych smacznych wymarzonych usmiechnietych choinkowych leniwych bogatych rodzinnych aktywnych świąt buuuziak dupeczki blaugh
PostPosted: Sat Dec 24, 2005 5:10 am

Gosiak
heart wesolych kolorowych zgrabnych cieplych zimowych smacznych wymarzonych usmiechnietych choinkowych leniwych bogatych rodzinnych aktywnych świąt buuuziak dupeczki blaugh
to twoj brzuszek (i majtki?) mrgreen

opcy

Terrorystka Frania

PostPosted: Sat Dec 24, 2005 5:12 am

Baliaur
Terrorystka Frania
a nie da sie zeby Ci nowe haslo wyslali na maila?
Jest tam taki form w przypadku gdy 'i've forgotten my password' rolleyes
probowałam, ale pisało ze to nie ten nick albo to nie ten mail :/ a probowałam wszytkimi moimi mailami XP

pewnie ta osoba co to zrobila zmienila mi maila... bo tak sie da... yyyh sad crying
PostPosted: Sat Dec 24, 2005 5:13 am

opcy
Gosiak

a jezeli tak to czy to cos zmienia ? biggrin

Gosiak

Terrorystka Frania

PostPosted: Sat Dec 24, 2005 5:14 am

Gosiak
and you too 4laugh ^^
PostPosted: Sat Dec 24, 2005 5:15 am

Gosiak
opcy
Gosiak

tak sie pytam tylko.... rofl

opcy

Baliaur

PostPosted: Sat Dec 24, 2005 5:15 am

Terrorystka Frania
probowałam, ale pisało ze to nie ten nick albo to nie ten mail :/ a probowałam wszytkimi moimi mailami XP

pewnie ta osoba co to zrobila zmienila mi maila... bo tak sie da... yyyh sad crying
Debilizm sie szerzy.....
Nie trzeba bylo hasla wpisywac mrgreen
Mozesz ew. wypelnic jakistam formulasz od scammingu i ta strone podkablowac 3nodding

Danke Gosiak i tyz wszystkiego najlepsiego
PostPosted: Sat Dec 24, 2005 5:16 am

Terrorystka Frania
Gosiak
and you too 4laugh ^^

aaaj biggrin dziekuuuje biggrin

Gosiak

Gosiak

PostPosted: Sat Dec 24, 2005 5:17 am

Baliaur
Terrorystka Frania

Debilizm sie szerzy.....
Nie trzeba bylo hasla wpisywac mrgreen
Mozesz ew. wypelnic jakistam formulasz od scammingu i ta strone podkablowac 3nodding

Danke Gosiak i tyz wszystkiego najlepsiego

nie za ma co D:
PostPosted: Sat Dec 24, 2005 5:18 am

opcy
Gosiak
opcy
Gosiak

a nuuu wygnieciony trpche XD

Gosiak

opcy

PostPosted: Sat Dec 24, 2005 5:19 am

Gosiak
opcy
Gosiak
opcy
Gosiak

a nuuu wygnieciony trpche XD
wazne ze majtki widac....
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 21777 21778 21779 21780 21781 21782 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games