|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 4:50 am
Cremmy Deziendobry w ten piekny i sloneczny dzien ><'' Dokladnie ... >.> ...hejka Bal ...^)^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 4:50 am
Baliaur Znowu mnie obudzili gonk stare Witam mrgreen heart i tak codziennie........ neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 4:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 4:51 am
Omega Sun czesc juz doszla, (bo wysylam jednego do wszystkich, ktorych mam w telefonie) ale zatrzymalo sie na "M" i nie chce dalej wysylac sweatdrop ja tam nie wysylam zbiorowych zyczen.... dla mnie to bez sensu......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 4:53 am
opcy Baliaur Znowu mnie obudzili gonk stare Witam mrgreen heart i tak codziennie........ neutral neutral tylkoz e mnie beznadziejene kolendy z radia obudzily gonk
bidny Bucus *psituL8 4laugh rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 4:54 am
Baliaur ja tam nie wysylam zbiorowych zyczen.... dla mnie to bez sensu...... Wszystko jest bez sensu >< A już najgorsze jest to, że zawsze znajdujesz to czego ci nie potrzeba, a jak potrzeba to nigdzie tego nie ma sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 4:55 am
Baliaur opcy Baliaur Znowu mnie obudzili gonk stare Witam mrgreen heart i tak codziennie........ neutral neutral tylkoz e mnie beznadziejene kolendy z radia obudzily gonk
bidny Bucus *psituL8 4laugh rofl Ja cie przytule... *przytula* zaraz jade do rodziny... crying musze psa z kotem zostawic na pare godzin samych, ciekawam, czy jak wroce, bedzie co z choinki zbierac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 4:56 am
Baliaur opcy Baliaur Znowu mnie obudzili gonk stare Witam mrgreen heart i tak codziennie........ neutral neutral tylkoz e mnie beznadziejene kolendy z radia obudzily gonk
bidny Bucus *psituL8 4laugh rofl ja sie nie skarze... mi jest dobrz... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 4:57 am
EvilYuki Ja cie przytule... *przytula* zaraz jade do rodziny... crying musze psa z kotem zostawic na pare godzin samych, ciekawam, czy jak wroce, bedzie co z choinki zbierac... a ja nie moge miec kota w domu.................... confused neutral Nie wiadomo, bynajmniej mozesz miec bardzo oryginalne drzewko mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 4:59 am
opcy a sie nie skarze... mi jest dobrz... mrgreen rolleyes *dziab go patykiem* Czerwony Opcy jestes tam? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 4:59 am
Baliaur a ja nie moge miec kota w domu.................... confused neutral Nie wiadomo, bynajmniej mozesz miec bardzo oryginalne drzewko mrgreen moj kot jest za tlusty i leniwy zeby go choinka interesowala.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 5:01 am
opcy Baliaur a ja nie moge miec kota w domu.................... confused neutral Nie wiadomo, bynajmniej mozesz miec bardzo oryginalne drzewko mrgreen moj kot jest za tlusty i leniwy zeby go choinka interesowala....... Co do lenistwa kota to powiem tyle.... jaki pan taki kot mrgreen Ale najbardziej jest utalentowany kocur mojej siostry.. jak rozlal lampke oliwna xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 5:02 am
shakowali mi emke sad wvzoraj crying a to wszytko przeze mnie sad ale nikomu hasła nie dawałam.. była taka strona, kazali sie zalogować, zrobilam to a po pol godzinie co sie stalo? stracilam ponad 200k mojej poltorarocznej pracy crying ale to bardzo dziwne, bo ta osoba nie wziela mi nic z avka i od wczoraj juz wcale nie wchodziła na moj profil..... sad kurwwwwde
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 5:03 am
Kot mojego znajomego, Nooka, zaatakowal myszke komputerowa... oczywiscie usmiercil ja... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 5:03 am
Baliaur opcy Baliaur a ja nie moge miec kota w domu.................... confused neutral Nie wiadomo, bynajmniej mozesz miec bardzo oryginalne drzewko mrgreen moj kot jest za tlusty i leniwy zeby go choinka interesowala....... Co do lenistwa kota to powiem tyle.... jaki pan taki kot mrgreen Ale najbardziej jest utalentowany kocur mojej siostry.. jak rozlal lampke oliwna xp moj kot ciagle sie kreci przy choince, zrzuca bombki, czai sie pod galzkami... dobrze ze nie jest jak w tamtym roku, właził na gałezie i choinka wygladało okropnie XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|