|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 3:49 am
Twisted_Exile 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh heart heart heart heart *przytul i calus* jakzebym mogla zapomniec 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh mrgreen heart twisted mru- no to sie ciesze :* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 3:50 am
Lavagetas_heqetai Omega Sun uwielbiam to.. stare zawsze kiedy chce wyslac swiateczne smsy pojawia sie ten sam problem- "siec niedostepna" xp Wspieramy Cie! (shiza po wczorajszym wieczorze z kabaretem Hrabi) ;D ninja btw ktos ogladal pile 2 bo zbieram recenzje na temat tego filma ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 3:51 am
Twisted_Exile Omega Sun uwielbiam to.. stare zawsze kiedy chce wyslac swiateczne smsy pojawia sie ten sam problem- "siec niedostepna" xp czytaj siec jest przeciazona xp a jak wysle to dojdzie z dlugim poslizgiem xp twisted czesc juz doszla, (bo wysylam jednego do wszystkich, ktorych mam w telefonie) ale zatrzymalo sie na "M" i nie chce dalej wysylac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Twisted_Exile 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh heart heart heart heart *przytul i calus* jakzebym mogla zapomniec 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh mrgreen heart twisted mru- no to sie ciesze :* heart a teraz luby do roboty jeszce mnostwo roboty przed toba pirate mrgreen twisted *tuli mocno i nie puszcza*:* mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile Lavagetas_heqetai Omega Sun uwielbiam to.. stare zawsze kiedy chce wyslac swiateczne smsy pojawia sie ten sam problem- "siec niedostepna" xp Wspieramy Cie! (shiza po wczorajszym wieczorze z kabaretem Hrabi) ;D ninja btw ktos ogladal pile 2 bo zbieram recenzje na temat tego filma ninja twisted ja tylko kawałek jak babeczka musiała wyciagnąć kluczyk schowany gdziez w jej oku ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 3:53 am
Lavagetas_heqetai Twisted_Exile Lavagetas_heqetai Omega Sun uwielbiam to.. stare zawsze kiedy chce wyslac swiateczne smsy pojawia sie ten sam problem- "siec niedostepna" xp Wspieramy Cie! (shiza po wczorajszym wieczorze z kabaretem Hrabi) ;D ninja btw ktos ogladal pile 2 bo zbieram recenzje na temat tego filma ninja twisted ja tylko kawałek jak babeczka musiała wyciagnąć kluczyk schowany gdziez w jej oku ;D ninja Leth mowila ze to byl facet ale coz za nia czasami ciezko trafic rofl mrgreen twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 3:55 am
Kiart Choineczka juz ubrana ... i Swieci ... heart 4laugh u mnie tez, obawiam sie tylko co bedzie jak moje koteczki odkryja, jak wspaniale mozna sie bawic na choince xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 3:57 am
Lavagetas_heqetai Omega Sun uwielbiam to.. stare zawsze kiedy chce wyslac swiateczne smsy pojawia sie ten sam problem- "siec niedostepna" xp Wspieramy Cie! (shiza po wczorajszym wieczorze z kabaretem Hrabi) ;Doch dziekuje za wsparcie wink
------------------------------- a na razie znikam, bo Euri chce kompa. Do zobaczenia 4laugh Zycze Wam, zeby ten dzien byl pelen ciepla i magii i zeby to byly wspaniale swieta smile heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 3:59 am
Omega Sun Kiart Choineczka juz ubrana ... i Swieci ... heart 4laugh u mnie tez, obawiam sie tylko co bedzie jak moje koteczki odkryja, jak wspaniale mozna sie bawic na choince xd ... :przypomina sobie motyw z filmy "Witaj Świety Mikolaju" : ...xD ... lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 4:05 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 4:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 4:42 am
Deziendobry w ten piekny i sloneczny dzien ><''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 4:45 am
oi!
i witam wręcz!
kuristmasowa muzyka: King Geedorah [Take Me To Your Leader #01] Fazers [3:17]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 4:48 am
opcy oi! i witam wręcz! kuristmasowa muzyka: King Geedorah [Take Me To Your Leader #01] Fazers [3:17]Ho!! Ho !! Ho!! przybylym ...^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|