|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 3:36 am
Lavagetas_heqetai Twisted_Exile dla mnie czy dla Ciiebie xd xd xd mrgreen eek zdrajco crying crying crying crying crying eek twisted no dla ciebie mrgreen :* jaki zdrajco? tak tylko zycze wesolych swiat ;P Ridsu- tez chcesz bielizne? XD crying kupiles cale pudlo tej bielizny czy co crying a myslalm ze jestem wyjatkowa*chowa sie* crying mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 3:36 am
Ridsu Twisted_Exile crying a co mi kupiles pod choinke crying xd xd mrgreen twisted heart heart heart *wtul i wsuw za koszule* wlasnie mi tez nic nie kupil pod chojaka prostak jeden mrgreen bardziej mnie interesuje co wy nam kupilyscie... Ridsu ja nie jestem lakomy...to jest juz taka tradycja ze musze tych cukierkow na choinke podebrac mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 3:38 am
Lavagetas_heqetai Kiarcik- mordo ty moja- wesołych swiąt ;D...^_^ :wypatruje pierwszej gwiazdki: cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 3:38 am
Twisted_Exile Lavagetas_heqetai Twisted_Exile dla mnie czy dla Ciiebie xd xd xd mrgreen eek zdrajco crying crying crying crying crying eek twisted no dla ciebie mrgreen :* jaki zdrajco? tak tylko zycze wesolych swiat ;P Ridsu- tez chcesz bielizne? XD crying kupiles cale pudlo tej bielizny czy co crying a myslalm ze jestem wyjatkowa*chowa sie* crying mrgreen twisted ehh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 3:39 am
wracam do przygotowan oi oi oi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 3:39 am
Kiray Ridsu Twisted_Exile crying a co mi kupiles pod choinke crying xd xd mrgreen twisted heart heart heart *wtul i wsuw za koszule* wlasnie mi tez nic nie kupil pod chojaka prostak jeden mrgreen bardziej mnie interesuje co wy nam kupilyscie... Ridsu ja nie jestem lakomy...to jest juz taka tradycja ze musze tych cukierkow na choinke podebrac mrgreen mrgreen pirate my wam za prezent w zupelnosci wystarczymy pirate *pobiegla za Lava i zaczela go ciagnac spowrotem*przeciez zartowalam crying twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 3:41 am
Twisted_Exile *pobiegla za Lava i zaczela go ciagnac spowrotem*przeciez zartowalam crying twisted nu mam nadzieje jeśli wy nam wystarczycie to my wam tez wystarczymy ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 3:43 am
Lavagetas_heqetai Twisted_Exile *pobiegla za Lava i zaczela go ciagnac spowrotem*przeciez zartowalam crying twisted nu mam nadzieje jeśli wy nam wystarczycie to my wam tez wystarczymy ;Pe...nie, my potrzebujemy dowodow milosci i zainteresowania mrgreen no bo musze sie troche pofochowac bo sie nieodzywasz sad twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 3:45 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 3:46 am
uwielbiam to.. stare zawsze kiedy chce wyslac swiateczne smsy pojawia sie ten sam problem- "siec niedostepna" xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 3:47 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun uwielbiam to.. stare zawsze kiedy chce wyslac swiateczne smsy pojawia sie ten sam problem- "siec niedostepna" xp czytaj siec jest przeciazona xp a jak wysle to dojdzie z dlugim poslizgiem xp twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Choineczka juz ubrana ... i Swieci ... heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 3:48 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 3:48 am
Omega Sun uwielbiam to.. stare zawsze kiedy chce wyslac swiateczne smsy pojawia sie ten sam problem- "siec niedostepna" xp Wspieramy Cie! (shiza po wczorajszym wieczorze z kabaretem Hrabi) ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|