|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 2:58 am
hej... jesli ktos jest wogole XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 2:58 am
Czesc wam' jak tam nastroje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 3:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 3:05 am
ja też zycze wesołych i radosnych (no, jest tu ktos? ;D)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 3:05 am
Lavagetas_heqetai ja też zycze wesołych i radosnych (no, jest tu ktos? ;D):* ja jestem heart twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 3:08 am
Lavagetas_heqetai ja też zycze wesołych i radosnych (no, jest tu ktos? ;D)
czesc 4laugh nawzajem smile Twisted_Exile Lavagetas_heqetai ja też zycze wesołych i radosnych (no, jest tu ktos? ;D):* ja jestem heart twisted ale masz fajnego liska biggrin *idzie sobie kupic*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 3:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 3:11 am
Omega Sun Lavagetas_heqetai ja też zycze wesołych i radosnych (no, jest tu ktos? ;D)
czesc 4laugh nawzajem smile Twisted_Exile Lavagetas_heqetai ja też zycze wesołych i radosnych (no, jest tu ktos? ;D):* ja jestem heart twisted ale masz fajnego liska biggrin *idzie sobie kupic* to nie lisek to lasiczka...znaczy oficjalnie to lisek ale mi to na lasiczke wyglada whee whee whee mrgreen twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 3:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 3:12 am
*przybieg tul mocny* whee whee whee whee whee mrgreen twisted cos sie nie odzywasz ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 3:15 am
Twisted_Exile to nie lisek to lasiczka...znaczy oficjalnie to lisek ale mi to na lasiczke wyglada whee whee whee mrgreen twisted twisted troche mi nie pasuje na razie do stroju, ale i tak jest fajny biggrin Najbardziej mi sie podoba jako nauszniczki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 3:19 am
Omega Sun Twisted_Exile to nie lisek to lasiczka...znaczy oficjalnie to lisek ale mi to na lasiczke wyglada whee whee whee mrgreen twisted twisted troche mi nie pasuje na razie do stroju, ale i tak jest fajny biggrin Najbardziej mi sie podoba jako nauszniczki 3nodding stressed to cos drugie z listow jes BE-ZNA-DZIEJ-NE stressed mi sie tam lasiczka podoba choc widzialm ze duzo osob narzeka na to 4laugh 4laugh mrgreen heart twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 3:20 am
Twisted_Exile *przybieg tul mocny* whee whee whee whee whee mrgreen twisted cos sie nie odzywasz ;( biegam latam, pracuje, piekę i...zlizuje wlasnie z siebie szekolade
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 3:21 am
Lavagetas_heqetai Twisted_Exile *przybieg tul mocny* whee whee whee whee whee mrgreen twisted cos sie nie odzywasz ;( biegam latam, pracuje, piekę i...zlizuje wlasnie z siebie szekolade crying crying crying crying dobrze to sam z siebie ja zlizuj crying crying crying crying to koniec nawet czekolada nie chcesz sie ze mna podzielic crying crying crying crying mrgreen twisted wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 3:23 am
Twisted_Exile Lavagetas_heqetai Twisted_Exile *przybieg tul mocny* whee whee whee whee whee mrgreen twisted cos sie nie odzywasz ;( biegam latam, pracuje, piekę i...zlizuje wlasnie z siebie szekolade crying crying crying crying dobrze to sam z siebie ja zlizuj crying crying crying crying to koniec nawet czekolada nie chcesz sie ze mna podzielic crying crying crying crying mrgreen twisted wink heart oj przestan no liż ;D ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|