|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 2:48 pm
Twisted_Exile nie chce nadgryzionego jak Ty mnie traktujesz crying crying crying twisted neutral *podchodzi do niej kuca glaszcze po glowie i spierdala* Opczy dawaj gacie ! mrgreen
Moni co jak co tylko nie matura z matmy obowiazkowa crying , bo ja bede musiala Itucha uczyc i w psychiatryku wyladuje confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 2:50 pm
Baliaur Twisted_Exile nie chce nadgryzionego jak Ty mnie traktujesz crying crying crying twisted neutral *podchodzi do niej kuca glaszcze po glowie i spierdala* Opczy dawaj gacie ! mrgreen
Moni co jak co tylko nie matura z matmy obowiazkowa crying , bo ja bede musiala Itucha uczyc i w psychiatryku wyladuje confused ale to dla tych co koncza taki ganialny wynalazek jak gimnazjum w tym roku wiec Ciebie to chyba juz nie tyczy sie mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 2:51 pm
Baliaur Opczy dawaj gacie ! mrgreen ni......... albo dobra *oddaje gacie* to ja spadam..... nara....... *glupawy usmiech* *jeb w futryne* i w ogole....... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 2:52 pm
a już planowałem żeby jeszcze sobie posiedzieć w moim doskonałym ZSO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 2:53 pm
Danthes a już planowałem żeby jeszcze sobie posiedzieć w moim doskonałym ZSO ktos tu juz kiedys mial problemy z quotowaniem i jakos lsuch po nim zaginol mrgreen 28. Pearl Jam - Cant help falling in love with you (elvis cover).mp3 [2:22] heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 2:55 pm
Twisted_Exile ktos tu juz kiedys mial problemy z quotowaniem i jakos lsuch po nim zaginol mrgreen a to było tak w przestrzeń rzucone
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 2:57 pm
Danthes Twisted_Exile ktos tu juz kiedys mial problemy z quotowaniem i jakos lsuch po nim zaginol mrgreen a to było tak w przestrzeń rzucone mrgreen mowie na przyszlosc mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 2:57 pm
opcy Baliaur Opczy dawaj gacie ! mrgreen ni......... albo dobra *oddaje gacie* to ja spadam..... nara....... *glupawy usmiech* *jeb w futryne* i w ogole....... mrgreen ale ja cialam Twoje crying *zabiera mu gacie i ucieka* Czescpa Buc :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 2:58 pm
Twisted_Exile mrgreen mowie na przyszlosc mrgreen twisted dobra dobra - ja wiem swoje blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 2:59 pm
Danthes Twisted_Exile mrgreen mowie na przyszlosc mrgreen twisted dobra dobra - ja wiem swoje blaugh czyli co :>? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 3:02 pm
Twisted_Exile Danthes Twisted_Exile mrgreen mowie na przyszlosc mrgreen twisted dobra dobra - ja wiem swoje blaugh czyli co :>? twisted lepiej żebyś niewiedziała i miała spokój w nocy *spojżenie spod kapelusza (którego chwilowo brak)*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 3:03 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 3:06 pm
Twisted_Exile wierz mi ja mam zawsze spokojny sen cool twisted mrgreen u mnie to zależy z kim "śpie"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 3:08 pm
Danthes Twisted_Exile wierz mi ja mam zawsze spokojny sen cool twisted mrgreen u mnie to zależy z kim "śpie" rolleyes tia to dobranoc ide spac rolleyes twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|