|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 2:28 pm
Twisted_Exile Baliaur #the Coral - Diamond Simon *siada na fotelu i gryzie kocyk* Moni piowiedz ze to nie prawda....... ja nie jestem niedobra....... crying
tylko zla cool zimna zla i wogole sopelkowata ale zimna i niedobra suka to ja mrgreen twisted heart a ja jestem malutkim wybuchem atomowym zium zium zium! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 2:29 pm
Twisted_Exile Danthes jak Ci pasuje takie określenie :] ninja ninja do kogo to? ninja twisted Do Ciebie (musze sie chyba z tymi cytatami zaprzyjaźnić)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
to ja też lece.... poczytac książke... myju i spać... smile papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile zimna zla i wogole sopelkowata ale zimna i niedobra suka to ja mrgreen twisted heart *ociera sie o jej ramie* oi! mrgreen juz ciuje sie lepij...... *nadal wcina kocyk* jakis kudlaty kufa confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 2:30 pm
Danthes Twisted_Exile Danthes jak Ci pasuje takie określenie :] ninja ninja do kogo to? ninja twisted Do Ciebie (musze sie chyba z tymi cytatami zaprzyjaźnić) pasuje w jakim sensie ze ppasuje do chrakteru czy odpowiada mi to ze tak to sie zwie ? mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 2:31 pm
Baliaur Twisted_Exile zimna zla i wogole sopelkowata ale zimna i niedobra suka to ja mrgreen twisted heart *ociera sie o jej ramie* oi! mrgreen juz ciuje sie lepij...... *nadal wcina kocyk* jakis kudlaty kufa confused :> bo moherowy :> pirate rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 2:36 pm
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile zimna zla i wogole sopelkowata ale zimna i niedobra suka to ja mrgreen twisted heart *ociera sie o jej ramie* oi! mrgreen juz ciuje sie lepij...... *nadal wcina kocyk* jakis kudlaty kufa confused :> bo moherowy :> pirate rofl mrgreen twisted *spada na podloge i wije sie w potwornych agoniach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 2:38 pm
Twisted_Exile jakis kudlaty kufa confused :> bo moherowy :> pirate rofl mrgreen twisted radio maryja rules (wiem bo slucham) Twisted_Exile pasuje w jakim sensie ze ppasuje do chrakteru czy odpowiada mi to ze tak to sie zwie ? ja jestem kims w stylu tego z piorkiem w kapeluszu i w rajtuzach, albo http://www.husker.blogger.com.br/mcgyver1.jpg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 2:39 pm
Baliaur Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile zimna zla i wogole sopelkowata ale zimna i niedobra suka to ja mrgreen twisted heart *ociera sie o jej ramie* oi! mrgreen juz ciuje sie lepij...... *nadal wcina kocyk* jakis kudlaty kufa confused :> bo moherowy :> pirate rofl mrgreen twisted *spada na podloge i wije sie w potwornych agoniach*mwahahahahahaha ja tajny agent moherowyh zabije kazdego wroga dzielo zniszcenia sie rozpoczelo rofl pirate pirate pirate pirate pirate mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 2:40 pm
Danthes Twisted_Exile jakis kudlaty kufa confused :> bo moherowy :> pirate rofl mrgreen twisted radio maryja rules (wiem bo slucham) Twisted_Exile pasuje w jakim sensie ze ppasuje do chrakteru czy odpowiada mi to ze tak to sie zwie ? ja jestem kims w stylu tego z piorkiem w kapeluszu i w rajtuzach, albo http://www.husker.blogger.com.br/mcgyver1.jpg1) pierdolisz prawda? talk2hand 2) nie tego dotyczylo pytanie mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 2:41 pm
#Stereophonics - First Time i ever saw Your face *ma dola* glupi last.fm player.......... neutral *podaje Moni tamten kocik* Masz prezent na gwiazdke rofl *bieze sobie nastepny i wcina*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 2:41 pm
Baliaur Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile zimna zla i wogole sopelkowata ale zimna i niedobra suka to ja mrgreen twisted heart *ociera sie o jej ramie* oi! mrgreen juz ciuje sie lepij...... *nadal wcina kocyk* jakis kudlaty kufa confused :> bo moherowy :> pirate rofl mrgreen twisted *spada na podloge i wije sie w potwornych agoniach**sciaga jej majtki i ucieka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 2:42 pm
Baliaur #Stereophonics - First Time i ever saw Your face *ma dola* glupi last.fm player.......... neutral *podaje Moni tamten kocik* Masz prezent na gwiazdke rofl *bieze sobie nastepny i wcina* nie chce nadgryzionego jak Ty mnie traktujesz crying crying crying twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 2:43 pm
Twisted_Exile 1) pierdolisz prawda? talk2hand 2) nie tego dotyczylo pytanie mrgreen twisted 1) nie - polecam zaczac od 00.00 i słuchac tak do 02...można sie w 3 czscci zawinac 2) jak ja zdam mature z polskiego...moje czytanie ze zrozumieniem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 2:45 pm
Danthes Twisted_Exile 1) pierdolisz prawda? talk2hand 2) nie tego dotyczylo pytanie mrgreen twisted 1) nie - polecam zacz�…�‡ od 00.00 i s�‚ucha�‡ tak do 02...można sie w 3 cz�™�›ci zawin�…�‡ 2) jak ja zdam mature z polskiego...moje czytanie ze zrozumieniem blaugh talk2hand nie dzieki nie chce sie spaczyc w druga strone talk2hand a propo matur za 3lata matma wraca na mature i nauka ma byc innym tokiem porwadzone(tia jasne) cale szczescie ja juz po maturze mrgreen twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|