|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 10:53 am
Falcone Christoff_Gangrell Falcone Christoff_Gangrell Falcone Sei chan Falcone witam wszystkich Powrocilem twisted Aaaa Potwór!!! kurcze zaczynaja mnie tu witac tak jak w starej szkole stare xp Fajna szrama.... wink skąd ją masz???? z market place wink a jak to cuś się zwie???? i ile dałeś??? "scraf of the hero" albo "hero scraf" nie pamietam xp a dalem cos kolo 4 k xd ołłłłłl szit.... chyba podziękuję..... xp a jestem jeszce ciekaw można ją zdejmować czy masz joż na stałe?????(realistycznie wink ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 10:54 am
Cirilla ale ja mam dzisiaj dobry humor, a czytac mi sie nie chce, trudno nie dowiem sie stare czego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Falcone Christoff_Gangrell Falcone Christoff_Gangrell Falcone Sei chan Falcone witam wszystkich Powrocilem twisted Aaaa Potwór!!! kurcze zaczynaja mnie tu witac tak jak w starej szkole stare xp Fajna szrama.... wink skąd ją masz???? z market place wink a jak to cuś się zwie???? i ile dałeś??? "scraf of the hero" albo "hero scraf" nie pamietam xp a dalem cos kolo 4 k xd ołłłłłl szit.... chyba podziękuję..... xp a jestem jeszce ciekaw można ją zdejmować czy masz joż na stałe?????(realistycznie wink ??? mozna ja zdjac xd ale ja i tak ja bede na stale nosil wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Katka1989 BeeWolf Katka1989 BeeWolf Katka1989 Setsuna Dragonclaw mykam na jakiś czas papatki papa MAcha reką Katki ..PAPA xd Jaki łądnu usmiech ..mmm A jakie zdrowe zabki pstryka Katke w zabka xd *gryzie Bee w palec* zostaw moje ząbki w spokoju razz ał ... i ostre ... biggrin ... jstem Detysta i się lubuje w pieknych zgryzach biggrin to sobie zobacz moją fotkę. Tam jest mój ładny zgryz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Christoff_Gangrell Falcone Christoff_Gangrell Falcone Sei chan Falcone witam wszystkich Powrocilem twisted Aaaa Potwór!!! kurcze zaczynaja mnie tu witac tak jak w starej szkole stare xp Fajna szrama.... wink skąd ją masz???? z market place wink a jak to cuś się zwie???? i ile dałeś??? "scraf of the hero" albo "hero scraf" nie pamietam xp a dalem cos kolo 4 k xd Chyba "Scar" of the hero. Kosztuje od 5 do 8 k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla ale ja mam dzisiaj dobry humor, a czytac mi sie nie chce, trudno nie dowiem sie stare Ajj leniuszek biggrin Cześc Czarny łotsze !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 10:55 am
Czarny Falcone Christoff_Gangrell Falcone Christoff_Gangrell Falcone Sei chan Falcone witam wszystkich Powrocilem twisted Aaaa Potwór!!! kurcze zaczynaja mnie tu witac tak jak w starej szkole stare xp Fajna szrama.... wink skąd ją masz???? z market place wink a jak to cuś się zwie???? i ile dałeś??? "scraf of the hero" albo "hero scraf" nie pamietam xp a dalem cos kolo 4 k xd Chyba "Scar" of the hero. Kosztuje od 5 do 8 k ej no ale ja juz dawno to kupowalem jak bylo tansze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 10:56 am
coś chciałeś odemnie ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Cirilla ale ja mam dzisiaj dobry humor, a czytac mi sie nie chce, trudno nie dowiem sie stare Ajj leniuszek biggrin Cześc Czarny łotsze ! Sam rzesi taki łotsz!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Christoff_Gangrell Falcone Christoff_Gangrell Falcone Christoff_Gangrell Falcone Sei chan Falcone witam wszystkich Powrocilem twisted Aaaa Potwór!!! kurcze zaczynaja mnie tu witac tak jak w starej szkole stare xp Fajna szrama.... wink skąd ją masz???? z market place wink a jak to cuś się zwie???? i ile dałeś??? "scraf of the hero" albo "hero scraf" nie pamietam xp a dalem cos kolo 4 k xd ołłłłłl szit.... chyba podziękuję..... xp a jestem jeszce ciekaw można ją zdejmować czy masz joż na stałe?????(realistycznie wink ??? mozna ja zdjac xd ale ja i tak ja bede na stale nosil wink aha dzięki za info.... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 to sobie zobacz moją fotkę. Tam jest mój ładny zgryz blaugh już już lecę .... !!!! albo i nie ... ... biggrin sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 10:57 am
Ozzwald coś chciałeś odemnie ... wink Nyu??*Wystawia łebek z pod koca*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Katka1989 to sobie zobacz moją fotkę. Tam jest mój ładny zgryz blaugh już już lecę .... !!!! albo i nie ... ... biggrin sweatdrop Tofajnie... Albo i nie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald coś chciałeś odemnie ... wink stare ciebie leniuszkiem nie nazywam ale leniem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 10:58 am
A co myślicie o dodniu tatuaży??? Ceny zależne od wzoru i miejsca umieszczenia....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|