|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 1:28 pm
*kaszl kich zdych smark* witam ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 1:29 pm
YumiTao wcale sie nie nasmiewam ........................................... rofl crying crying Baliaur *kaszl kich zdych smark* witam ninja zonka ona sie ze mnie smieje....... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 1:30 pm
opcy YumiTao wcale sie nie nasmiewam ........................................... rofl crying crying zonka ona sie ze mnie smieje....... mrgreen phi! no i? ja jej nie zabronie cool rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 1:30 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 1:32 pm
Baliaur opcy YumiTao wcale sie nie nasmiewam ........................................... rofl crying crying zonka ona sie ze mnie smieje....... mrgreen phi! no i? ja jej nie zabronie cool rofl rofl
solidarność jajników .. to rozumiem cool
Oi !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 1:32 pm
29. Elvis Presley - I Can'T Help Falling In Love With You.mp3 [3:04]
*tuli podusie do siebie i cicho podspiewuje*
Wise men say only fools rush in but I can't help falling in love with you Shall I stay would it be a sin If I can't help falling in love with you
Like a river flows surely to the sea Darling so it goes some things are meant to be take my hand, take my whole life too for I can't help falling in love with you
Like a river flows surely to the sea Darling so it goes some things are meant to be take my hand, take my whole life too for I can't help falling in love with you for I can't help falling in love with you heart twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 1:33 pm
Twisted_Exile 29. Elvis Presley - I Can'T Help Falling In Love With You.mp3 [3:04] #Kaliber44 - Gruby Czarny Kot .. rozwala mnie ta piosenka rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 1:34 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 1:35 pm
YumiTao Twisted_Exile YumiTao wiewi�rki i te inne stworzenia nie cichac ... domokun mrgreen ,bo to moj ostatni dzień na gai ... eek jakto ostatni dzien eek 10. Loreena McKennitt - [The Mask And Mirror #01] The Mystic's Dream [7:42] Ostatni w tym roku chyba ... nie wiem jeszcze czy sie pojawie, ale Opcemu to widze pasuje ,więc moge mu zrobic świateczny prezent.*skacze na poldupkach dookola niej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 1:36 pm
Baliaur YumiTao rofl
solidarność jajników .. to rozumiem cool
Oi ! cool meskie wypierdki mysla ze wszystko moga rofl i ze jeszcze bedziemy ich bronic ...................................... rofl rofl rofl *gleba* rofl
ale mu sie przykro musiało zrobic rofl ... mraf XD.Spoko opcy jutro ryba z puchy, na pocieche mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 1:36 pm
opcy skacze na poldupkach dookola niej* o zesh, nie wiedzialam ze moi Huśband to czerwony w masce opcego crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 1:38 pm
ale mnie nakurwiaja plecy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 1:39 pm
YumiTao *gleba* rofl
ale mu sie przykro musiało zrobic rofl ... mraf XD. lapowki nie dal, v00dy do domu nie przynosi, kradnie dziewkom majty, o zonke nie dba tylko maca i maca, wiec niech ma za swoje crying rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy *skacze na poldupkach dookola niej* *szalony taniec pawiana*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hej wszystkim blaugh własnie upiekłam ciasto whee mniam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|