|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 12:41 pm
YumiTao Twisted_Exile @Yumi tylko skad ja wezme przystojnego kolege mrgreen @Yuki dzieki heart twisted Eme ... Bee chyba gdzieś na terenie Wawy mieszka co nie ? xD 3nodding nom mieszka w Warszawie mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobra Bucu nie musizz juz nic m... rozumiem .. szał świateczny Cie dopadł.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 12:43 pm
Twisted_Exile *wlazi mu na glowe i sie zwija na niej i sie tuli do jego czupryny* sad twisted no glowa do gory.... moge ci powiedziec ze zawsze moze byc gorzej. spojrz na mnie! cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 12:45 pm
opcy Twisted_Exile *wlazi mu na glowe i sie zwija na niej i sie tuli do jego czupryny* sad twisted no glowa do gory.... moge ci powiedziec ze zawsze moze byc gorzej. spojrz na mnie! cool przynajmniej jestes szczesliwy a przynajmniej takie wrazenie sprawiasz*zaciska ucisk na jego glowie* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 12:46 pm
Twisted_Exile YumiTao Twisted_Exile @Yumi tylko skad ja wezme przystojnego kolege mrgreen @Yuki dzieki heart twisted Eme ... Bee chyba gdzieś na terenie Wawy mieszka co nie ? xD 3nodding nom mieszka w Warszawie mrgreen twisted no to juz masz przystojnego kolege XD... a jezeli sie nie zgodzi to na uczelni jakiś fajnych dup nie ma ? mrgreen sa napewno ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 12:46 pm
Za pośrednictwem mojego kochanego i wielce zyczliwego ludziom mulka Qwertycjusi xD Chcialam wam zyczyc Zdrowka Szczescia Zdrowych i Pogodnych swiat 4laugh pelnych milosci radosci i ciepelka whee whee whee heart
i zeby wam karp nie zajezdzal mułem jak moj co roku gonk sweatdrop
Lethi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 12:47 pm
YumiTao Twisted_Exile YumiTao Twisted_Exile @Yumi tylko skad ja wezme przystojnego kolege mrgreen @Yuki dzieki heart twisted Eme ... Bee chyba gdzieś na terenie Wawy mieszka co nie ? xD 3nodding nom mieszka w Warszawie mrgreen twisted no to juz masz przystojnego kolege XD... a jezeli sie nie zgodzi to na uczelni jakiś fajnych dup nie ma ? mrgreen sa napewno ... wink on spedza sylwka z Ozzem i rodzina a w grupie mam 5 facetow a kazdy juz zajety rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 12:48 pm
XqwertycjaX Za pośrednictwem mojego kochanego i wielce zyczliwego ludziom mulka Qwertycjusi xD Chcialam wam zyczyc Zdrowka Szczescia Zdrowych i Pogodnych swiat 4laugh pelnych milosci radosci i ciepelka whee whee whee heart i zeby wam karp nie zajezdzal mułem jak moj co roku gonk sweatdrop Lethi. jahbless!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 12:49 pm
XqwertycjaX Za pośrednictwem mojego kochanego i wielce zyczliwego ludziom mulka Qwertycjusi xD Chcialam wam zyczyc Zdrowka Szczescia Zdrowych i Pogodnych swiat 4laugh pelnych milosci radosci i ciepelka whee whee whee heart i zeby wam karp nie zajezdzal mułem jak moj co roku gonk sweatdrop Lethi. neutral czemu pod tym kontem sie teraz kryjesz ? Nie czai sie przed nami crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 12:51 pm
YumiTao XqwertycjaX Za pośrednictwem mojego kochanego i wielce zyczliwego ludziom mulka Qwertycjusi xD Chcialam wam zyczyc Zdrowka Szczescia Zdrowych i Pogodnych swiat 4laugh pelnych milosci radosci i ciepelka whee whee whee heart i zeby wam karp nie zajezdzal mułem jak moj co roku gonk sweatdrop Lethi. neutral czemu pod tym kontem sie teraz kryjesz ? Nie czai sie przed nami crying sciagaj majty!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 12:53 pm