|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 12:22 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 12:23 pm
*wczlap siad i luka w podloge* nienawidze swiat twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 12:25 pm
Twisted_Exile *wczlap siad i luka w podloge* nienawidze swiat twisted ja ja gut gut XD ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 12:26 pm
YumiTao Twisted_Exile *wczlap siad i luka w podloge* nienawidze swiat twisted ja ja gut gut XD ... *podpiera brode rekoma i tepo patrza*..nawet nie wiem co ze soba zrobic w sylwka sad twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 12:28 pm
Twisted_Exile YumiTao Twisted_Exile *wczlap siad i luka w podloge* nienawidze swiat twisted ja ja gut gut XD ... *podpiera brode rekoma i tepo patrza*..nawet nie wiem co ze soba zrobic w sylwka sad twisted rzuć sie z 13 pietra mrgreen ... zaruje :* wykombinuj coś z Leth ,we dwie napewno coś wymyślicie ,jeszcze sporo czasu do sylwestra wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 12:29 pm
Twisted_Exile *wczlap siad i luka w podloge* nienawidze swiat twisted swieta sa sliczne! *skazce dookola niej i posypuje ja styropianowym sniegiem.*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 12:29 pm
YumiTao Twisted_Exile YumiTao Twisted_Exile *wczlap siad i luka w podloge* nienawidze swiat twisted ja ja gut gut XD ... *podpiera brode rekoma i tepo patrza*..nawet nie wiem co ze soba zrobic w sylwka sad twisted rzuć sie z 13 pietra mrgreen ... zaruje :* wykombinuj coś z Leth ;] we dwie napewno coś wymyślicie ,jeszcze sporo czasu do sylwestra wink ta cos tam dzis wspominala by z Azem ale nie wiem nie kce byc kolem stressed twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 12:31 pm
Twisted_Exile YumiTao Twisted_Exile YumiTao Twisted_Exile *wczlap siad i luka w podloge* nienawidze swiat twisted ja ja gut gut XD ... *podpiera brode rekoma i tepo patrza*..nawet nie wiem co ze soba zrobic w sylwka sad twisted rzuć sie z 13 pietra mrgreen ... zaruje :* wykombinuj coś z Leth ;] we dwie napewno coś wymyślicie ,jeszcze sporo czasu do sylwestra wink ta cos tam dzis wspominala by z Azem ale nie wiem nie kce byc kolem stressed twisted wbij sie do mnie na impreze ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 12:32 pm
@Zmija: co cie zawsze zastanawialo bo nie zmiescio sie........ question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 12:33 pm
Twisted_Exile YumiTao Twisted_Exile YumiTao Twisted_Exile *wczlap siad i luka w podloge* nienawidze swiat twisted ja ja gut gut XD ... *podpiera brode rekoma i tepo patrza*..nawet nie wiem co ze soba zrobic w sylwka sad twisted rzuć sie z 13 pietra mrgreen ... zaruje :* wykombinuj coś z Leth ;] we dwie napewno coś wymyślicie ,jeszcze sporo czasu do sylwestra wink ta cos tam dzis wspominala by z Azem ale nie wiem nie kce byc kolem stressed twisted to Ty tez zabierz ze sobą jakiegoś przystojnego kolege wink i bedzae gyt ... narazie ciesz się Wigilią ,potem się bedziesz martwić ;] ja zawsze w sylwestra zaczynam sie zastanawiać gdzie pojde i zwykle jakos to jest cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 12:35 pm
opcy Twisted_Exile *wczlap siad i luka w podloge* nienawidze swiat twisted swieta sa sliczne! *skazce dookola niej i posypuje ja styropianowym sniegiem.* *obojetnie lapie na reke "snieg" i go wysypuje i dalej sie tepo patrzy w pustke* twisted @Yumi tylko skad ja wezme przystojnego kolege mrgreen @Yuki dzieki heart twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 12:38 pm
Twisted_Exile opcy Twisted_Exile *wczlap siad i luka w podloge* nienawidze swiat twisted swieta sa sliczne! *skazce dookola niej i posypuje ja styropianowym sniegiem.* *obojetnie lapie na reke "snieg" i go wysypuje i dalej sie tepo patrzy w pustke* twisted @Yumi tylko skad ja wezme przystojnego kolege mrgreen @Yuki dzieki heart twisted *skacze dalej dookola niej.......* *rzuca w nia orzechami (swiatecznymi oczywiscie)* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 12:38 pm
opcy @Zmija: co cie zawsze zastanawialo bo nie zmiescio sie........ question Twoja uległość XD ... w ogóle to nie zmieniaj tematu tylko puść wkońcu pare z kluchy i podziel sie z nami why jesteś teraz taki szczęsliwy :> mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 12:39 pm
opcy Twisted_Exile opcy Twisted_Exile *wczlap siad i luka w podloge* nienawidze swiat twisted swieta sa sliczne! *skazce dookola niej i posypuje ja styropianowym sniegiem.* *obojetnie lapie na reke "snieg" i go wysypuje i dalej sie tepo patrzy w pustke* twisted @Yumi tylko skad ja wezme przystojnego kolege mrgreen @Yuki dzieki heart twisted *skacze dalej dookola niej.......* *rzuca w nia orzechami (swiatecznymi oczywiscie)* mrgreen *wlazi mu na glowe i sie zwija na niej i sie tuli do jego czupryny* sad twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 12:40 pm
Twisted_Exile @Yumi tylko skad ja wezme przystojnego kolege mrgreen @Yuki dzieki heart twisted Eme ... Bee chyba gdzieś na terenie Wawy mieszka co nie ? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|