|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 9:59 am
Delein Lucjusz EvilYuki ooo... kocham barszcz z uszkami... i pieczen... karpia nienawidze... prosze, Lucek! Bedziesz miala smaczny barszcz z zawidzaca rodiznka XD wiem, niezmaczny temat do zartow, ale posmiej sie z tego, to moze bedzie przyjemniej... zawsze jakies przezycie... biggrin dzieki ja moze skoncze skoro zaczelam ten cudowny nurtujacy mnie temat bo samo myslenie o jutrzejszym dniu mnie dobija i az zrzera mnie zazdrosc ze bedziecie miec cudowne swieta albo juz napewno leprze od moich swiat... tak pozatym nawet najleprze zarcie swiateczne mi chyba raczej nie pomoze.... ale zycze wam wszystkim wesolych spokojnych swiat http://kartki.wp.pl/kat,47,kid,2000,main,46,nowakartka.html Posluchaj...w zeszlym roku w pierwszy dzien swiat doprowadzina do krancow wytrzymalosci wyszlam z domu i musieli mnie szukac po dzielicy...to nie bylo fajne... Zobaczysz, nie bedzie tak zle...zawsze mozesz zaszyc sie gdzies, posluchac muzyki, albo isc z kims na spacer, jezeli bedzie pogoga, poogladac tv...poradzisz sobie. powiedz mi gdzie ja sie zaszyje jak jutro mam pogrzeb bo umarl ktos z rodziny ktos kogo nawet nieznalam...czar swiat prysnol...a jutro to nawet sladu po nastroju swiatecznym nie bedzie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 10:00 am
BeeWolf_san Kiray przystul mnie ona jest niedobra... *rzpytula* no juz dobrze *wyciera mu chusteczka sline* jutro Marszalek zarzadzi musztre dla rekrutow i wszystko bedzie dobrze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 10:01 am
Lucjusz Delein Lucjusz EvilYuki ooo... kocham barszcz z uszkami... i pieczen... karpia nienawidze... prosze, Lucek! Bedziesz miala smaczny barszcz z zawidzaca rodiznka XD wiem, niezmaczny temat do zartow, ale posmiej sie z tego, to moze bedzie przyjemniej... zawsze jakies przezycie... biggrin dzieki ja moze skoncze skoro zaczelam ten cudowny nurtujacy mnie temat bo samo myslenie o jutrzejszym dniu mnie dobija i az zrzera mnie zazdrosc ze bedziecie miec cudowne swieta albo juz napewno leprze od moich swiat... tak pozatym nawet najleprze zarcie swiateczne mi chyba raczej nie pomoze.... ale zycze wam wszystkim wesolych spokojnych swiat http://kartki.wp.pl/kat,47,kid,2000,main,46,nowakartka.html Posluchaj...w zeszlym roku w pierwszy dzien swiat doprowadzina do krancow wytrzymalosci wyszlam z domu i musieli mnie szukac po dzielicy...to nie bylo fajne... Zobaczysz, nie bedzie tak zle...zawsze mozesz zaszyc sie gdzies, posluchac muzyki, albo isc z kims na spacer, jezeli bedzie pogoga, poogladac tv...poradzisz sobie. powiedz mi gdzie ja sie zaszyje jak jutro mam pogrzeb bo umarl ktos z rodziny ktos kogo nawet nieznalam...czar swiat prysnol...a jutro to nawet sladu po nastroju swiatecznym nie bedzie... Nie ma tego zlego...Swieta pozostana swietami, wystarczy, ze dostaniesz prezent, podjesz troche jedzonka, uslyszysz gdzies koledy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 10:02 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bee, ja sie naprawde ciesze ze Cie widze! razz XD Ale obeszloby sie bez tego obmacywania... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
przedchwila nabilem 77 lvl... co to jest ta balista o ktorej caly czas mowisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 10:04 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray przedchwila nabilem 77 lvl... co to jest ta balista o ktorej caly czas mowisz? To taka Mega Wyjeb Kusza :] kosztuje cos ponad milion...dostalam ja od Pointa, ale nigdy nie mialam okazji jej uzyc... Dalabym ci juz teraz, ale po formacie wcielo mi RO XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 10:05 am
Katka1989 Bee, ja sie naprawde ciesze ze Cie widze! razz XD Ale obeszloby sie bez tego obmacywania... stare ale Bee nie byl by soba jak by nie obmacal mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 10:05 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 10:07 am
Delein Lucjusz Delein Lucjusz EvilYuki ooo... kocham barszcz z uszkami... i pieczen... karpia nienawidze... prosze, Lucek! Bedziesz miala smaczny barszcz z zawidzaca rodiznka XD wiem, niezmaczny temat do zartow, ale posmiej sie z tego, to moze bedzie przyjemniej... zawsze jakies przezycie... biggrin dzieki ja moze skoncze skoro zaczelam ten cudowny nurtujacy mnie temat bo samo myslenie o jutrzejszym dniu mnie dobija i az zrzera mnie zazdrosc ze bedziecie miec cudowne swieta albo juz napewno leprze od moich swiat... tak pozatym nawet najleprze zarcie swiateczne mi chyba raczej nie pomoze.... ale zycze wam wszystkim wesolych spokojnych swiat http://kartki.wp.pl/kat,47,kid,2000,main,46,nowakartka.html Posluchaj...w zeszlym roku w pierwszy dzien swiat doprowadzina do krancow wytrzymalosci wyszlam z domu i musieli mnie szukac po dzielicy...to nie bylo fajne... Zobaczysz, nie bedzie tak zle...zawsze mozesz zaszyc sie gdzies, posluchac muzyki, albo isc z kims na spacer, jezeli bedzie pogoga, poogladac tv...poradzisz sobie. powiedz mi gdzie ja sie zaszyje jak jutro mam pogrzeb bo umarl ktos z rodziny ktos kogo nawet nieznalam...czar swiat prysnol...a jutro to nawet sladu po nastroju swiatecznym nie bedzie... Nie ma tego zlego...Swieta pozostana swietami, wystarczy, ze dostaniesz prezent, podjesz troche jedzonka, uslyszysz gdzies koledy... ...bedzie co ma byc i nic na to nie poradze... sad sad sad sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 10:08 am
Delein Kiray przedchwila nabilem 77 lvl... co to jest ta balista o ktorej caly czas mowisz? To taka Mega Wyjeb Kusza :] kosztuje cos ponad milion...dostalam ja od Pointa, ale nigdy nie mialam okazji jej uzyc... Dalabym ci juz teraz, ale po formacie wcielo mi RO XD ja walcze luna bow +5 i musze dobic agiliti do 70 zeby byl lepszy efekt...mam nadzieje to zaczne na nia kase zbierac...ale jeszcze jej nie widzialem a grasz na lightside legend?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 10:10 am
Katka1989 Kiray przedchwila nabilem 77 lvl... co to jest ta balista o ktorej caly czas mowisz? ninja czyżbyście m�wili o RO?? :> nom... zaczelem w to grac jakies 2 tygodnie temu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 10:11 am
Lucjusz ...bedzie co ma byc i nic na to nie poradze... sad sad sad sad to jest moje ulubione motto...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|