|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 9:43 am
ooo... kocham barszcz z uszkami... i pieczen... karpia nienawidze...
prosze, Lucek! Bedziesz miala smaczny barszcz z zawidzaca rodiznka XD wiem, niezmaczny temat do zartow, ale posmiej sie z tego, to moze bedzie przyjemniej... zawsze jakies przezycie... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 9:45 am
*wchodzi do pokoju i rozgląda się* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 9:45 am
Katka1989 *wchodzi do pokoju i rozgląda się* ninja O! Long time no see! *^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 9:46 am
Cześć Kati ^^
A ja karpika uwielbiam <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 9:47 am
Delein Katka1989 *wchodzi do pokoju i rozgląda się* ninja O! Long time no see! *^^* heeeja 4laugh whee dawno mnie nie było, ale stęskniłam się za wami, więc jestem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 9:48 am
Rynn the Vampire Cześć Kati ^^
A ja karpika uwielbiam <3 Ja jakos odczuwam brak przyjemnosci jedzenia tego, co pare dni wstecz plywalo w mojej wannie ^^" Katka- gut opowiadaj, jak tam ze swietami u ciebie? :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 9:49 am
Katka1989 *wchodzi do pokoju i rozgląda się* ninja Jestem tak samo zaskoczony ze cie widze jak w dniu kiedy sie dowiedziałem ze zdałem mature... Skok na nia i maca tu i tam ... jejq to ty cała uzdrowa Kateszko biggrin mła mokre buzi. MACMAC ....  Tak to ona
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 9:49 am
Rynn the Vampire Cześć Kati ^^
A ja karpika uwielbiam <3 haj! ^^ karpik? szczerze... nie przepadam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 9:53 am
EvilYuki ooo... kocham barszcz z uszkami... i pieczen... karpia nienawidze... prosze, Lucek! Bedziesz miala smaczny barszcz z zawidzaca rodiznka XD wiem, niezmaczny temat do zartow, ale posmiej sie z tego, to moze bedzie przyjemniej... zawsze jakies przezycie... biggrin dzieki ja moze skoncze skoro zaczelam ten cudowny nurtujacy mnie temat bo samo myslenie o jutrzejszym dniu mnie dobija i az zrzera mnie zazdrosc ze bedziecie miec cudowne swieta albo juz napewno leprze od moich swiat... tak pozatym nawet najleprze zarcie swiateczne mi chyba raczej nie pomoze.... ale zycze wam wszystkim wesolych spokojnych swiat http://kartki.wp.pl/kat,47,kid,2000,main,46,nowakartka.html
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 9:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 9:54 am
Del, jak na razie nie jest źle razz Tylko ciągle mnie zaganiają do pracy (np. teraz _-_" zaraz muszę spadać :/) Bee... stare też się cieszę że Cię widzę sweatdrop XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 9:55 am
Lucjusz EvilYuki ooo... kocham barszcz z uszkami... i pieczen... karpia nienawidze... prosze, Lucek! Bedziesz miala smaczny barszcz z zawidzaca rodiznka XD wiem, niezmaczny temat do zartow, ale posmiej sie z tego, to moze bedzie przyjemniej... zawsze jakies przezycie... biggrin dzieki ja moze skoncze skoro zaczelam ten cudowny nurtujacy mnie temat bo samo myslenie o jutrzejszym dniu mnie dobija i az zrzera mnie zazdrosc ze bedziecie miec cudowne swieta albo juz napewno leprze od moich swiat... tak pozatym nawet najleprze zarcie swiateczne mi chyba raczej nie pomoze.... ale zycze wam wszystkim wesolych spokojnych swiat http://kartki.wp.pl/kat,47,kid,2000,main,46,nowakartka.html Posluchaj...w zeszlym roku w pierwszy dzien swiat doprowadzina do krancow wytrzymalosci wyszlam z domu i musieli mnie szukac po dzielicy...to nie bylo fajne... Zobaczysz, nie bedzie tak zle...zawsze mozesz zaszyc sie gdzies, posluchac muzyki, albo isc z kims na spacer, jezeli bedzie pogoga, poogladac tv...poradzisz sobie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 9:56 am
Katka1989 Del, jak na razie nie jest źle razz Tylko ciągle mnie zaganiają do pracy (np. teraz _-_" zaraz muszę spadać :/) Bee... stare też się cieszę że Cię widzę sweatdrop XD jestes mało uczuciowa ja tu sie ciesze ze cie widze a ty taka dla mnie ... Kiray przystul mnie ona jest niedobra...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 9:57 am
Very Merry Kiray mrgreen Katka- nu tak to bywa przed siwetami...moja mama jednak nie lubi jak jej sie ktos paleta w kuchni, wiec wiekszosc rzeczy gotuje sama...a sprzatac pokoj bede jutro rano :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 9:57 am
Ja się w sumie cieszę, że są święta mrgreen przynajmniej nie ma szkoły mrgreen razz ... Chociaż fakt, z moją rodziną można oszaleć -_-''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|