|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 9:27 am
Lucjusz Rynn the Vampire Lucjusz Kiart POgoda sie psuje ... scream stressed Cos mi sie zdaje, ze nie bedzie sniegu w swieta ... ...Chyba zaczyna teraz topniec ... talk2hand niedosc ze sniegu nie bedzie tylko taka chlapa to ja w swieta bede miala jeszcze stype prwdziwa stype!!!!!!!...umarl ktos z rodziny nawet go nieznalam ... stare xd xd whee I to jest taki powo radości? Hm..
Kiart, nie, akurat świąt nie lubię..ale jest i tak fajnie (;jaki powod do radosci!!????????? ja jestem zalamana!!!!!!!!!!!!!!! Zmyliły mnie emotki..przepraszam..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 9:27 am
EvilYuki Ja juz mam dosc swiat... XD Zajebiscie, masz, Lucek... XD o niczym inym nie marzylam w swieta tylko patrzec na truposza i rozchisteryzowana jego blizsza rodzine... juz widze ta kolacje wigilijna glowny temat przy stole,,SMIERC,, xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 9:29 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 9:31 am
Making Christmas, making Christmas Making Christmas, making Christmas
*^_^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 9:31 am
Lucjusz o niczym inym nie marzylam w swieta tylko patrzec na truposza i rozchisteryzowana jego blizsza rodzine... juz widze ta kolacje wigilijna glowny temat przy stole,,SMIERC,, xd xd xd xd xd ... MNie tam by sie podobalo ... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 9:33 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 9:34 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 9:35 am
moze jestem bez serca ale musza go howac jutro...szykuja mi sie tak zjebane swieta jakich w zyciu nie mialam crying crying crying ninja ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 9:36 am
Kiart Lucjusz o niczym inym nie marzylam w swieta tylko patrzec na truposza i rozchisteryzowana jego blizsza rodzine... juz widze ta kolacje wigilijna glowny temat przy stole,,SMIERC,, xd xd xd xd xd ... MNie tam by sie podobalo ... whee moze sie zamienimy ninja xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 9:36 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 9:37 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 9:39 am
...^_^
Ja musze zmykac ...
... Bede wieczorkiem ... ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 9:41 am
Nie ma mięsa? Kocham życie w połowicznie ateistycznej rodzinie <333
Del, skąd wiedziałam, że to powiesz? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 9:41 am
EvilYuki Czy ja wiem, czy to taka przyjemnosc, jak w Wigilię miesa nie ma? MIESO! MIESO! MIESO! XD Ale na drug dzien jest...jest pieczen...sa wedliny...jest karp (tego akurat nie lubie)...jest indyk...mmm.. A w wigilie sa pieorgi...i barszcz z uszkami...i winko potem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 9:43 am
Rynn the Vampire Nie ma mięsa? Kocham życie w połowicznie ateistycznej rodzinie <333
Del, skąd wiedziałam, że to powiesz? xD biggrin U mnie tez jest pol na pol, ale pech chcial, ze mama nalezy do tej drugiej polowy, ktora gotuje ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|