|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 8:34 am
jeszcze 0,6 k i bede miala sliczny szaliczek...
nie uzbieram do jutra... moze rozsprzedam dobytek ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 8:40 am
EvilYuki jeszcze 0,6 k i bede miala sliczny szaliczek... nie uzbieram do jutra... moze rozsprzedam dobytek ^_^ ...? To nie takie ciezkie ... ... ja wszedlem jakies 40 min temu i nabilo juz mi sie ok 700g ... 3nodding ... wszystko dzieki pisaniu postow i poll'om wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 8:46 am
no popacz... ^_^
zaraz sobie popolluje, moze fakt... ^_________^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 8:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 8:50 am
EvilYuki no popacz... ^_^ zaraz sobie popolluje, moze fakt... ^_________^ ... blaugh Hejka Del ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 8:54 am
POgoda sie psuje ... scream stressed
Cos mi sie zdaje, ze nie bedzie sniegu w swieta ...
...Chyba zaczyna teraz topniec ... talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 9:00 am
Kiart POgoda sie psuje ... scream stressed Cos mi sie zdaje, ze nie bedzie sniegu w swieta ... ...Chyba zaczyna teraz topniec ... talk2hand No ja teraz wracalam do domu z miasta...spodnie sie susza na kaloryferze, nie dosc, ze slisko, to jeszcze chlapa... Ale podobno jutro ma ladnie proszyc :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 9:09 am
Bry wszystkim ;3
Wampirzyca dzisiaj wyjątkowo zadowolona z życia...mrrrau <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 9:11 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 9:15 am
Rynn the Vampire Bry wszystkim ;3
Wampirzyca dzisiaj wyjątkowo zadowolona z życia...mrrrau <3 ...Witaj ... heart blaugh ... Magia Tych Swiat ... cool ... Del ... Bylo by milo ... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 9:16 am
Kiart POgoda sie psuje ... scream stressed Cos mi sie zdaje, ze nie bedzie sniegu w swieta ... ...Chyba zaczyna teraz topniec ... talk2hand niedosc ze sniegu nie bedzie tylko taka chlapa to ja w swieta bede miala jeszcze stype prwdziwa stype!!!!!!!...umarl ktos z rodziny nawet go nieznalam ... stare xd xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 9:20 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 9:22 am
Lucjusz niedosc ze sniegu nie bedzie tylko taka chlapa to ja w swieta bede miala jeszcze stype prwdziwa stype!!!!!!!...umarl ktos z rodziny nawet go nieznalam ... stare xd xd whee ...Oh ... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 9:22 am
Rynn the Vampire Lucjusz Kiart POgoda sie psuje ... scream stressed Cos mi sie zdaje, ze nie bedzie sniegu w swieta ... ...Chyba zaczyna teraz topniec ... talk2hand niedosc ze sniegu nie bedzie tylko taka chlapa to ja w swieta bede miala jeszcze stype prwdziwa stype!!!!!!!...umarl ktos z rodziny nawet go nieznalam ... stare xd xd whee I to jest taki powo radości? Hm..
Kiart, nie, akurat świąt nie lubię..ale jest i tak fajnie (;jaki powod do radosci!!????????? ja jestem zalamana!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|