|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 6:51 am
ho ho ho merry naughty x-mass ;] mru mru
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 6:52 am
BeeWolf_san Ale sie nie odzywasz ... wiec pewnie nie blaugh jak chcesz pogadac, to przeciez sam sie mozesz odezwac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 6:54 am
Omega Sun BeeWolf_san Ale sie nie odzywasz ... wiec pewnie nie blaugh jak chcesz pogadac, to przeciez sam sie mozesz odezwac Napisałem ci wyraznie ze jak ci przejdzie to napisz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 6:55 am
Lavagetas_heqetai ho ho ho merry naughty x-mass ;] mru mru youu too ;DDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 6:56 am
M-Teen Lavagetas_heqetai ho ho ho merry naughty x-mass ;] mru mru youu too ;DDDD senks zombiaczko ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 6:56 am
BeeWolf_san Omega Sun BeeWolf_san Ale sie nie odzywasz ... wiec pewnie nie blaugh jak chcesz pogadac, to przeciez sam sie mozesz odezwac Napisałem ci wyraznie ze jak ci przejdzie to napisz. widocznie nie doczytalam do konca, bo bylam zla na Ciebie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 6:58 am
Hejak... dawno mnie nie bylo... i nie stalem sie bogatszy.... a od jakiegos 1,5 roku nie dostalem zadnego giftu....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 6:58 am
Lavagetas_heqetai M-Teen Lavagetas_heqetai ho ho ho merry naughty x-mass ;] mru mru youu too ;DDDD senks zombiaczko ;D *szczyp* a nie ma za co.. nie ma za co (:
#PP - Kocięta i Szczenięta
mamy na gdilii choinke? *rzoglada sie* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 6:59 am
Omega Sun BeeWolf_san Napisałem ci wyraznie ze jak ci przejdzie to napisz. widocznie nie doczytalam do konca, bo bylam zla na Ciebie.. wybacz ale nie przeprosze za to.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 6:59 am
M-Teen Lavagetas_heqetai M-Teen Lavagetas_heqetai ho ho ho merry naughty x-mass ;] mru mru youu too ;DDDD senks zombiaczko ;D *szczyp* a nie ma za co.. nie ma za co (:
#PP - Kocięta i Szczenięta
mamy na gdilii choinke? *rzoglada sie* ninja choinka? a won mi z tym! sie naubierałem, wystarczy mi ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 7:00 am
BeeWolf_san wybacz ale nie przeprosze za to. wcale tego od Ciebie nie oczekiwalam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 7:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 7:03 am
tak, jestes dostatecznie zauwazalny blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 7:03 am
kto mnie dofinansuje na swieta smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 7:04 am
radioaktywny Hejak... dawno mnie nie bylo... i nie stalem sie bogatszy.... a od jakiegos 1,5 roku nie dostalem zadnego giftu.... ojoj xd to tak zdeczka niecieakawie biggrin ale podobnie do mnie ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|