|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 4:24 am
To moze chcesz kupic sobie anime ?? co co ? No kup biggrin pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 4:24 am
BeeWolf_san (...) dziug paluszkiem kropeczke. AŁa!!! Ty mnie nie naciskaj, bo sie w sobie zamkne... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 4:25 am
BeeWolf_san gdyby tabaka byla mondra to ona wciagala by nas a nie my ja wink hej baliś. no ;] ale przynajmniej jest genialnym zabojsca kataru ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 4:25 am
BeeWolf_san To moze chcesz kupic sobie anime ?? co co ? No kup biggrin pirate hmy... szczerze, to wlasciwie nie ogladam anime smile i nie mam kasy... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 4:26 am
kropka BeeWolf_san (...) dziug paluszkiem kropeczke. AŁa!!! Ty mnie nie naciskaj, bo sie w sobie zamkne... redface No jus jus nie zamykaj sie w sobie ... crying  tak na pocieszenie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 4:27 am
BeeWolf_san To moze chcesz kupic sobie anime ?? co co ? No kup biggrin pirate mi mozesz wyslac serie Laina jako prezent sinteczny mrgreen Nie obraze sie cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 4:28 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 4:29 am
BeeWolf_san kropka BeeWolf_san (...) dziug paluszkiem kropeczke. AŁa!!! Ty mnie nie naciskaj, bo sie w sobie zamkne... redface No jus jus nie zamykaj sie w sobie ... crying  tak na pocieszenie. ale mnie to jakos... w zupelnosci nie pociesza ... sweatdrop mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 4:31 am
BeeWolf_san (...) JAk to kropeczka nie oglada anime ? ?? ? ? ?? ja nie rozumiec. kurde no... ja tu sie zabije... mnie nikt nigdy nie rozumie... gdzie jest realnium, ide spac na wieki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 4:34 am
Baliaur BeeWolf_san To moze chcesz kupic sobie anime ?? co co ? No kup biggrin pirate mi mozesz wyslac serie Laina jako prezent sinteczny mrgreen Nie obraze sie cool jakmi wysleszzdiecie na go ! to ci wysle biggrin Kropeczko ale mnie pociesza, jestes pocieszna mraf
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 4:35 am
kropka BeeWolf_san (...) JAk to kropeczka nie oglada anime ? ?? ? ? ?? ja nie rozumiec. kurde no... ja tu sie zabije... mnie nikt nigdy nie rozumie... gdzie jest realnium, ide spac na wieki xd Realanium jest do kitu neutral
ide chujoka ubierac nara.... oby w tym roku sie nie przewrocil ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 4:35 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 4:36 am
BeeWolf_san Baliaur BeeWolf_san To moze chcesz kupic sobie anime ?? co co ? No kup biggrin pirate mi mozesz wyslac serie Laina jako prezent sinteczny mrgreen Nie obraze sie cool jakmi wysleszzdiecie na go ! to ci wysle biggrin Kropeczko ale mnie pociesza, jestes pocieszna mraf Dobra, tylko pozycze plansze od znajomego mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 4:37 am
kropka BeeWolf_san (...) JAk to kropeczka nie oglada anime ? ?? ? ? ?? ja nie rozumiec. kurde no... ja tu sie zabije... mnie nikt nigdy nie rozumie... gdzie jest realnium, ide spac na wieki xd Re3lanium, a czy ty masz jakies problemy ze soba ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 4:39 am
Baliaur BeeWolf_san Baliaur BeeWolf_san To moze chcesz kupic sobie anime ?? co co ? No kup biggrin pirate mi mozesz wyslac serie Laina jako prezent sinteczny mrgreen Nie obraze sie cool jakmi wysleszzdiecie na go ! to ci wysle biggrin Kropeczko ale mnie pociesza, jestes pocieszna mraf Dobra, tylko pozycze plansze od znajomego mrgreen heart Fe zle napisałe, Twoje zdiecie w neglirzu,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|