|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 22, 2005 1:51 pm
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile ninja wytay sopelku ninja twisted *dzifkuje na markecie* rofl twisted heart czyść Gzdylu biggrin Ty marketwhore jedna Ty..... rofl jakoss trzeba zyc a juz za pisanie chwilowo nie placa i musze kiedys kupic te rozki stressed mrgreen twisted [a potem DTail rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 22, 2005 1:52 pm
Baliaur Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile ninja wytay sopelku ninja twisted *dzifkuje na markecie* rofl twisted heart czyść Gzdylu biggrin Ty marketwhore jedna Ty..... rofl jakoss trzeba zyc a juz za pisanie chwilowo nie placa i musze kiedys kupic te rozki stressed mrgreen twisted [a potem DTail rofl rofl to chyba za milion lat rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 22, 2005 2:10 pm
Twisted_Exile rofl to chyba za milion lat rofl mrgreen twisted Marudzisz cool *Siada sobie i pije bimber*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 22, 2005 2:32 pm
hiya szkraby ;] wlasnie wrocilam z miasta.... _^_ padnieta jestem xD co tam u was? ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 22, 2005 2:37 pm
ok...nikogo chyba nie ma... idu spaniu.... dobranoc wam!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 22, 2005 2:56 pm
Gryz Gryz ...
Gryzie podłoge i siebie po polecach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 22, 2005 3:45 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 12:43 am
Nie moglam sie doczekac przerwy swiatecznej, a teraz nie wiem ,co mam robic crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 12:47 am
haahaahaahaa.... widac ze jak zwykle rano jest las ludzi.... mimo wszystko witam przechodnich i specjalnie przegladajacych biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 12:50 am
o lllludzie... i musze jeszcze podłoge umyć w przepdokoju, bo zabłociłam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 12:52 am
EvilYuki o lllludzie... i musze jeszcze podłoge umyć w przepdokoju, bo zabłociłam crying kobieto... gdzies ty byla... zablocic podloge o 9:50 rano???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 1:04 am
Zablocilam trzy dni temu... ale dopiero teraz mama wraca i musze sprzatnac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 1:13 am
EvilYuki Zablocilam trzy dni temu... ale dopiero teraz mama wraca i musze sprzatnac eek 3 dni... i dopiero teraz sprzatanie... mocna jestes biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 1:19 am
Mr-Syf EvilYuki Zablocilam trzy dni temu... ale dopiero teraz mama wraca i musze sprzatnac eek 3 dni... i dopiero teraz sprzatanie... mocna jestes biggrin Prawdziwa kobieta XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|