|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 1:51 pm
BeeWolf_san Delein BeeWolf_san Delein Nie podoba mi sie ten layout ni w kija. mnie sie podoba jest bardzo praktyczny i urzyteczny. Jest "modern"...prosty...prosta czcionka, proste ksztalty...az razi w oczy....na dodatek jeszcze html i flash nie dzialaja jeszcze jak trza...blah... wykonany jest estetycznie nawigacja jest przyjemna i malo uciarzliwa, a ze cos nie dziala .. to strudno zawsze przy zmianach tak jest. nie no to fakt, nawigacja jest okej...ale wyglad...tragedia...taki zimny..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 1:55 pm
głupki... scream mad nielubie tego wyglądu gai... domokun cześć wszystkim...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 1:56 pm
Delein nie no to fakt, nawigacja jest okej...ale wyglad...tragedia...taki zimny.. moze ja jeste dziwny ale ja lubie takie rzeczy, podoba mi sie jest czysta przejrzysta i miluska. czesc mloda.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 1:58 pm
Kimagure-chan głupki... scream mad nielubie tego wyglądu gai... domokun cześć wszystkim... jak naprawia guzik "use html" to sobie zamienisz na stary blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 1:59 pm
BeeWolf_san Delein nie no to fakt, nawigacja jest okej...ale wyglad...tragedia...taki zimny.. moze ja jeste dziwny ale ja lubie takie rzeczy, podoba mi sie jest czysta przejrzysta i miluska. czesc mloda. *przytul* 4laugh jedyna pozytywna rzecz to to że tak szybko można przeglądać rzeczy w sklepach... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 1:59 pm
BeeWolf_san Delein nie no to fakt, nawigacja jest okej...ale wyglad...tragedia...taki zimny.. moze ja jeste dziwny ale ja lubie takie rzeczy, podoba mi sie jest czysta przejrzysta i miluska. czesc mloda. Moja wybitnie artystyczna dusza mowi stanowcze NIE takiemu banalowi... Avsko Kima.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 2:00 pm
Omega Sun Kimagure-chan głupki... scream mad nielubie tego wyglądu gai... domokun cześć wszystkim... jak naprawia guzik "use html" to sobie zamienisz na stary blaugh O.o... to dobrze... 3nodding myślałam że juz tak zostanie na zawsze... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 2:00 pm
Delein BeeWolf_san Delein nie no to fakt, nawigacja jest okej...ale wyglad...tragedia...taki zimny.. moze ja jeste dziwny ale ja lubie takie rzeczy, podoba mi sie jest czysta przejrzysta i miluska. czesc mloda. Moja wybitnie artystyczna dusza mowi stanowcze NIE takiemu banalowi... Avsko Kima. moja wybitnie samcza i deviancka dusza mowi mi ze nie masz na sobie majtek. a jak masz to twoj mozg ich nie akceptuje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 2:06 pm
Hmm...... czułem jakieś zmiany , ale nie wiedziałem że to na Gai. No proszę , interface zmieniony... Napracowali się , trzeba im przyznać.
Witam wszystkich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 2:07 pm
BeeWolf_san moja wybitnie samcza i deviancka dusza mowi mi ze nie masz na sobie majtek. a jak masz to twoj mozg ich nie akceptuje. Mam majtki i jestem tego zupelnie swiadoma, wysoki sadzie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 2:08 pm
Delein BeeWolf_san Delein nie no to fakt, nawigacja jest okej...ale wyglad...tragedia...taki zimny.. moze ja jeste dziwny ale ja lubie takie rzeczy, podoba mi sie jest czysta przejrzysta i miluska. czesc mloda. Moja wybitnie artystyczna dusza mowi stanowcze NIE takiemu banalowi... Avsko Kima. nio hej hej biggrin *przytul* fajnie.... w tym roku beda święta bez śniegu.. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 2:09 pm
PointZer0 Hmm...... czułem jakieś zmiany , ale nie wiedziałem że to na Gai. No proszę , interface zmieniony... Napracowali się , trzeba im przyznać. Witam wszystkich xd Ave. No zrobili duza kupe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 2:10 pm
a mnie sie tam podoba nowy stajl gai XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 2:10 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 2:12 pm
Kimagure-chan fajnie.... w tym roku beda święta bez śniegu.. domokun no i? a co to świeta to tylko biały śnieg? ;| jak dla mnie to jeden z elemntów, ale doprawdy mało istotnych.... ja tam na snowfaleki nie zwracam uwagi ;P wole choinke i ładnie przyszykowany stół z dobrym żarałekiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|