|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 12:25 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 12:31 pm
co szuszysz zęba ? mrgreen
#KoniecŚwiata - COstam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 12:32 pm
YumiTao co szuszysz zęba ? mrgreen
#KoniecŚwiata - COstam. bo nie mam nic lepszego do roboty...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 12:33 pm
Ozzwald YumiTao co szuszysz zęba ? mrgreen
#KoniecŚwiata - COstam. bo nie mam nic lepszego do roboty... jak to nic ...? a sciągnałeś juz q ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 12:35 pm
YumiTao Ozzwald YumiTao co szuszysz zęba ? mrgreen
#KoniecŚwiata - COstam. bo nie mam nic lepszego do roboty... jak to nic ...? a sciągnałeś juz q ? mrgreen wlasnie sie sciagnal ale narazie nie zagramy bo z kotem jeszcze gadam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 12:38 pm
Ozzwald wlasnie sie sciagnal ale narazie nie zagramy bo z kotem jeszcze gadam To przekaz mu ze ma kopa od swojej nagrywarki.......Ladnie plosiem ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 12:39 pm
Ozzwald YumiTao Ozzwald YumiTao co szuszysz zęba ? mrgreen
#KoniecŚwiata - COstam. bo nie mam nic lepszego do roboty... jak to nic ...? a sciągnałeś juz q ? mrgreen wlasnie sie sciagnal ale narazie nie zagramy bo z kotem jeszcze gadam pff .. nawet mi sie nie chce dzisiaj ... zresztą UTek i tak u mnie przoduj i chyba sobie w najblizszym czasie znowu zainstaluje tylko musze kogos podstępnie skroic ninja
ide ,bo mi sie cos z gaią knoci ... czyść ; )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 12:44 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 1:01 pm
witam wszystkich heart 3nodding od kiedy gaia wygląda tak jak wygląda??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 1:34 pm
Nie podoba mi sie ten layout ni w kija.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 1:37 pm
Delein Nie podoba mi sie ten layout ni w kija. bo jest niepraktyczny, mało funkcjonalny i brzydki ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 1:39 pm
novelin Delein Nie podoba mi sie ten layout ni w kija. bo jest niepraktyczny, mało funkcjonalny i brzydki ;/No... Nie mozna gdzies zmienic na ten stary do kurczy nedzy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 1:41 pm
Delein Nie podoba mi sie ten layout ni w kija. mnie sie podoba jest bardzo praktyczny i urzyteczny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 1:45 pm
BeeWolf_san Delein Nie podoba mi sie ten layout ni w kija. mnie sie podoba jest bardzo praktyczny i urzyteczny. Jest "modern"...prosty...prosta czcionka, proste ksztalty...az razi w oczy....na dodatek jeszcze html i flash nie dzialaja jeszcze jak trza...blah...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 1:49 pm
Delein BeeWolf_san Delein Nie podoba mi sie ten layout ni w kija. mnie sie podoba jest bardzo praktyczny i urzyteczny. Jest "modern"...prosty...prosta czcionka, proste ksztalty...az razi w oczy....na dodatek jeszcze html i flash nie dzialaja jeszcze jak trza...blah... wykonany jest estetycznie nawigacja jest przyjemna i malo uciarzliwa, a ze cos nie dziala .. to strudno zawsze przy zmianach tak jest.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|